Kinek mi jön ki?
Economic Left/Right: -4.0
Social Libertarian/Authoritarian: -0.26
Amúgy jobbközép vagyok Mo-on.
Nekem ez jött ki:
Economic Left/Right: -8.5
Social Libertarian/Authoritarian: 0.1
Szóval gazdasági tekintetben full komcsi vagyok, de szociálisan demokrata.
Economic Left/Right: -5,63
Social Libertarian/Authoritarian: -4.1
Meglehetősen balos és liberális vagyok eszerint, de ezt magamtól is tudom. A teszt egyébként eléggé az USA-beli viszonyokra lett kalibrálva (például a fizetős egészségügy nem hiszem, hogy a világ egyetlen más országában is ennyire fontos téma lenne).
Nekem semmi nem jön ki, mert a legtöbb kérdésre csípőből az lenne a válaszom, hogy lesz-rom.
"If economic globalisation is inevitable, it should primarily serve humanity rather than the interests of trans-national corporations."
Lesz-rom.
"Military action that defies international law is sometimes justified."
Lesz-rom.
"There is now a worrying fusion of information and entertainment."
Lesz-rom.
"Controlling inflation is more important than controlling unemployment."
Lesz-rom.
"Because corporations cannot be trusted to voluntarily protect the environment, they require regulation."
Ezt is lesz-rom.
Szóval ez egy teljesen sz-r kvíz, ha nem lehet neutrális választ adni.
Economic Left/Right: -6.13
Social Libertarian/Authoritarian: -2.72
Köszi a válaszokat!
Kedves 7-es. Téged viszont nem értelek. Talán azért "sz-rod" le ezeket az igen is jelentékeny kérdéseket, mert kellemetlen lenne rájuk válaszolni.
Szerintem, ha egy kicsit is elgondolkodnál, azoknak a jelentésén, akkor egyik sem lenne érdektelen számodra.
Másrészről pedig nem biztos, hogy mindig sz*r valami, ami nem tetszik.
Economic Left/Right: -5.88
Social Libertarian/Authoritarian: -5.44
Azt hittem gazdaságilag balosabb, illetve tekintélyelvűbb lesz az eredményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!