A Z és alfa generáció miért mosolyog ilyen keveset?
Kisfejezéstelen arccal közlekednek nyilvános helyen és kommunikáció közben sincs mimika.
Beállt náluk az autizmus a sok elektronikus kütyü miatt?
Az Y generáció sem mosolyog többet.
Másrészt ez Magyarország, ne csak abból indulj ki. Svájcban sokkal kedvesebbek az eladók, Amerikában nyugodtabbak az emberek, stb.
A generációkról és az emberekről akkor lehet hiteles képed, ha megismersz más népeket is.
Nem csak a kamaszok azok. Már egy 20-as evei elején járó ember is Z generációs.
5
A mosoly kedvességet, melegséget, barátságosságot sugároz.
Tehát értsem úgy ezen tulajdonságok teljességgel hiányoznak.
Meg az is megér egy misét, hogy a vigyorgást meg mosolyt egyenértékűnek tekintik itt sokan.
Kérdező! Te hány embernek szoktál random mosolyogni az utcán, vagy nyilvános helyen?
Egyébként halkan jegyzem meg, én nemcsak a Z és alfa generációnál látom ugyanezt, hanem nagyjából mindenkin - legalább is itt Magyarországon. Elképesztően negatív, pesszimista, utálatos nép vagyunk.
Voltam kint USA-ban, jártam Spanyolországban 3x, Horvát- és Olaszországban számos alkalommal, legutóbb pedig Ausztriában.
Ég és föld.
"A Z és alfa generáció miért mosolyog ilyen keveset?"
Nem tapasztaltam, hogy keveset mosolyognának, pedig elég sok Z generációssal találkozom.
"A mosoly kedvességet, melegséget, barátságosságot sugároz.
Tehát értsem úgy ezen tulajdonságok teljességgel hiányoznak.
Meg az is megér egy misét, hogy a vigyorgást meg mosolyt egyenértékűnek tekintik itt sokan."
Az is megér egy misét, te miért nem veszed észre a szarkazmust, mikor az "autista, biorobot" generáció meg igen.
Miért legyek barátságos azzal, aki nem a barátom? Mindenki másnak van egy távolságtartó udvariasság. Ez miért nem elég? Idegenek között a kis porfészkeken kívül régen is ennyit kívánt meg az illem, nem nyalt mindenki körbe boldog-boldogtalant.
Másrészt rohadtul egocentrikus és gyerekes elvárni - bár a kettő egymásból következik - , hogy azért mosolyogjanak idegenek minden ok nélkül, hogy NEKED jó legyen. Nem a te kényed-kedved kielégítésért mennek ki a tizen-és huszonévesek az utcára.
Ráadásul, ha nő vagy, akkor a kötelező minimumnál több illemnek is kockázatai vannak. Már azt felhívásnak veszi keringőre a sok kiéhezett kan, - többnyire a saját generációnál öregebbek - hogyha véletlenül ránézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!