Mi a véleményetek hogy USA-ban és NY-Európában a 200-es évektől megjelentek növekvő számban az egyetemi diplomás takarító képzések?
A linkedben szó sincs egyetemi takarítóképzésröl!
Másrészt rengeteg különbözö szak van különbözö egyetemeken meg föiskolákon, az miért zavar, ha egy valami neked nem felfogható?
Nem teljesen értelek. Ennyire nem olvastál el semmit a linkelt weboldalon vagy csak nem tudod értelmezni?
1. Ez nem egyetemi képzés, egyszerűen benne van a tréninget biztosító cég nevében az egyetem szó. Fantázianév. Szerintem rajtad kívül nem sokan feltételezik, hogy ez egy akkreditált felsőoktatási intézmény lenne.
2. 3 napos tréningről van szó.
3. Ez nem a takarítóknak szól, hanem a takarítócégek közép- és felsővezetésének. Lényegében az a dolog lényege, hogy hogyan lehet jobban vezetni egy takarítócéget.
Tanulj meg angolul, mielőtt ilyeneket posztolsz. Teljesen egyértelműen le van írva, hogy milyen képzés ez és kiknek ajánlják.
"Janitor University is a professional development course designed for cleaning organization executives, facility directors, and custodial managers."
Ettől még ők takarítók, csak magasabb pozícióban, ahogy egy nagy szemétszállítási vállalat gazdag vezetője/tulajdonosa is végsősoron kukás.
Ezért nézték le őket a régi időkben. Pont erről szól a Hyppolit, a lakáj c. vígjáték.
"Ettől még ők takarítók"
Nem igazán. Ahogy a szóban forgó intézmény sem egyetem.
Legközelebb értelmezd is a cikket, amit linkelni szeretnél, mert lényegében minden állításod alaptalanra sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!