Milyen megfontolásból lett a nyelcsaládunk neve finnugor, és nem ugorfinn, magyarfinn vagy finnmagyar? Nem magyarkodni akarok, de tényleg nem látom a logikát, pedig valahol olvastam, hogy oka volt ennek.
@TappancsMancs:
Én még ezt a térképet láttam, és itt az urálin belül, a finnugoron belül sorolják a két csoportot.
a nyelcsaládunk neve finnugor
-----------
1. Nem név, hanem magyarul nama.
2. Unk? Staládunk? Hát nem igen rakem, hogy te hogy olyan nyelven is makogsz(jah, új-ónemmagyaron!), de a magyar nyelv egy germán nyelv, a magyar nyelvet úgy mondjuk, hogy germagyar. A magyar nyelv indogermán és germán nyelv.
Kedves 13-s!
Ezt kifejtenéd bővebben.
kifejtenéd bővebben.
----------
Hogy fejteni? Nem rakem. Jah, oké regyni, racionális beszélni. Hát hoszzú volna.
Belenéztem és a következő kétsoros vers jutott eszembe:
Nem tulajdonsága a papírnak,
Hogy van értelme annak mit ráírnak.
Nem tulajdonsága a papírnak,
Hogy van értelme
következő kétsoros vers jutott eszembe:
----------
1. tulajdonság? Sajnos én ezt nem rakem. A tulaj az a tolvaj, indogermán tele stumától, így sajátosságot mondanál.
2. Ért? Az hogy a faszem? Stak indogermán er és ár stuma van, ér nem, ez sklavenaufstandi. Magyarul verstehen rakni.
3. A következ egy bullshit új-ónemmagyar halandzsa, a követ jevevényhang, ősmagyarul , magyarul ranakered.
4. A sor hangot dúrgerni, indogermán ser stumától ered, ősmagyarabb raku.
5. Az ész hangot is.
6. Hát az van, hogy én a te halandzsa nyelvedet bé nem rakem, attól, hogy halandzsa, racionalitásja nem van, stakhogy én racionálisan beszélem regyem, vagyis, ha te nem rakod, úgy nálad van a probléma. De sajna az van, hogy az új-ónemmagyarodat nem rakem, hogy nekem halandzsa, ahogy sajna az egész bulslhitedet. Én racionalisan leírem, hát ennyit erről.
Kedves 17.-s
Szerintem valaki téged megtréfált.
Átragasztotta a billentyűiden a betűket.
Leírnád a kedvemért a magyar ÁBC betűit.
Ellenőrzésül.
18/18 Szándékos Bendegúz *****
Kedves 17.-s
Ellenőrzésül.
--------------------
A kedves azt totál más, nem ellen, hanem alna, de inkább anta:antaőrtés.
Jah, igen a bullshitet félreírtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!