Miért terjedt el a wc papír, ha a vízzel tisztálkodás sokkal higiénikusabb? Az ókorban még vízzel tisztálkodtak.
Nem írta talán senki, de a wc papír is viszonylag új találmány. Legalábbis ipari méretekben. Nem is olyan rég házaknál kiolvasott újságot használtak erre a célra.
Akinek van bidéje sem bízza az egészet erre. A nagyját ő is wc papírral intézi és utána hogy teljesen tiszta legyen.
A víztisztításhoz pedig, annyit hogy olyan mértékben sikerült elszennyezni a környezetet, hogy a házi víznyerésnél és a vezetékesnél is házi saját víztisztítót használnék.
Mindenféle gyógyszermaradványok kemikáliák hormonok lehetnek a vízben, nem is beszélve a mikroműanyagokról.
"amikor ÉN voltam gyerek, ami kb 50 évvel elöbb volt, mint a te
gyerekkorod."
Akkor tehát most vagy 120 éves? :D
"Mindenféle gyógyszermaradványok kemikáliák hormonok lehetnek a vízben, nem is beszélve a mikroműanyagokról."
Bármi lehetséges, mondta Virág elvtárs. Hogy ne az olcsó csapvizet igyad, hanem a 150 Ft/l-es ásványvizet.
A csapvizet én se szívesen iszom, de ezeket a flakonos vizeket drágállom.
EGYÉBKÉNT EGY MODERÁTOR KITISZTÍTHATNÁ A TOPIKOT, MERT NEM AZ EREDETI FELVETÉSRŐL SZÓL.
"azbesztcement-tetőburkolat málladékát nem kívánom elfogyasztani!"
Mivel nem tudtam hogy abból van a tetődígy ezt légyszi ne ródd fel nekem.
Ennek fényében a tetőről gyűjtött sem javasolt. ( Vagy csak tetőcsere után...)
Az, hogy van patak, csak egy dolog. Sokan a víznek tulajdonították a fertőzések terjedését, vagyis már emiatt sem volt népszerű dolog a tisztálkodás. De találtam idevágó oldalt, ha valakit érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!