A nyugatiak úgy általában a kelet-európai embert miért nem veszik emberszámba?
Figyelt kérdés
A legnagyobb emberi jogot és egyenlőséget védelmező nyugati országok emberei gyakorlatilag nem veszik emberszámba a kelet-európai embert.
Ennek milyen okai lehetnek, miből fakad a megvetés, lenézés amelyet nem tudnak elrejteni?
Kulturális felsőbbrendűséget éreznek?
Esetleg darwini felsőbbrendűséget?
Vagy amiért akaratunk ellenére szocializmus volt itt 50 évig.?
Mi a fő oka ennek a lenézésnek?
2024. máj. 29. 12:46
1/16 anonim válasza:
Valószínűleg mert te nem tudsz beilleszkedni.
Érdekes módon nekem sosem volt hasonló problémám, és a munkatársaimnak vagy itt élő barátaimnak sem.
2/16 anonim válasza:
Incelkém, ha még nem esett volna le: nem a kelet-európai embereket, nem az alacsony embereket és nem a rövid állú embereket nem veszik emberszámba, hanem téged. Valószínűleg élőben is ugyanolyan bizarr jelenség vagy, mint itt, és érthetően mindenki a lehető legtávolabb akar magától tartani.
3/16 anonim válasza:
Na pontosan erről van szó! Az ilyen beszólasaid miatt nem áll veled szóba senki.
5/16 Kólauborkával válasza:
Pedig de, pont az ilyen helyzetekben ismered meg az embert igazán. Névtelenül, arctalanul hogyan bánsz másokkal.
6/16 anonim válasza:
Negatív tapasztalatok miatt. Tudják hogy az utolsó afgán migráns is szorgalmasabb és becsületesebb mint egy magyar vagy romàn.
7/16 A kérdező kommentje:
7
Magad nevében beszélj!
2024. máj. 29. 15:35
8/16 anonim válasza:
Ha téged nem vesznek emberszámba, miközben másokat minden gond nélkül, akkor inkább a te nevedben beszélt.
9/16 A kérdező kommentje:
9
Olvasd el még egyszer a 7-est.
A te nevedben is beszélt.
Az összes magyar nevében!
2024. máj. 29. 15:39
10/16 anonim válasza:
Az én nevemben nem, hiszen én tettem érte, hogy ne az alapján ítéljenek meg, hogy honnan jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!