Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hogyan találhatóak debrecenben...

Hogyan találhatóak debrecenben történész állást ha nincs sosem felvétel?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 15. 06:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
Persze, mert a porfeszekben talan egy kezemen meg tudom szamlalni, hany muzeum es tortenelemtudomanyi intezet van. :)) Mit varsz? Abban a faluban, ahol egy kisbolt van, ott sem fognak allandoan bolti eloadok utan keresni...
2024. ápr. 16. 02:02
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

11# Sose értettem miért kell egy várost azért fikázni, mert nem egy metropolisz. Debrecen egy 200 ezres város, a helyén kéne kezelni. Ehhez a lakosságszámhoz képest elég sok lehetőség van ott.

A kérdező is elmehet ott mondjuk egy Lidlibe melózni ezzel a nyelvtannal.

2024. ápr. 16. 05:33
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
12 Szemmel lathatoan a kerdezo pedig nem a helyen kezeli Debrecent... az, hogy itt van tortenesz kepzes, az nem a helyi munkaeropiac miatt van. Hanem mert kell a zseton a sok egyetemista utan. Masbol mibol elne meg ez a varos?
2024. ápr. 16. 05:51
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem értem most miért kel fikázni? Én elvegeztem egy egyetemet és értelmiségi vagyok.
2024. ápr. 16. 06:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - a helyesírásod és a fogalmazásod égető, ezen qrvára de elgondolkodhatnál!

Miért olyan szembetűnő ez a téma?

A gyakori rendszere külön kéri az átolvasást a kérdés végleges elküldése előtt, és te lexartad a hibás mondat kijavítását - ez egy "nem túl jó" bemutatkozás!

2024. ápr. 16. 06:43
 16/21 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Ezért végezted el, hogy “értelmiséginek” nevezhesd magad?

Ezért a 8 általánost is kár volt…

A papírhoz értelem nem társul, csak jelzem és a munkaerő piacon is csak 1 feltétel a végzettséged, a tudásod, szakmai hozzáértésed illetve az alapvető készségeid mind számítani fognak felvételnél.

2024. ápr. 16. 13:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem kaptam választ a kérdésemre.
2024. ápr. 16. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A válasz: így sehogy.
2024. ápr. 16. 13:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Most miért kell így flegmazni?
2024. ápr. 16. 13:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedben meg van a válasz is. Ha nincs felvétel akkor nem is kaphatsz állást. Egyszerű logika. A te estedben némileg árnyalja a képet, hogy jószerével írástudatlan is vagy, plusz valószínűleg kamuzol a végzettségedt tekintve (is), mert egy történész valamivel több bölcsességgel rendelkezik, minthogy bugyuta módon tegyen fel egy ilyen bugyuta kérdést.
2024. ápr. 16. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!