Az emberek miért egoisták, illetve miért ennyire megvezethető kiszolgáltatottak a pszichopata vezetőknek?
Figyelj, én kp-t és bankkártyát is használok.
Minden gond nélkül megenném a rovarból készült húst, mert van annyi eszem, hogy felfogjam: sokkal, de sokkal kissebb ökológiai lábnyommal meg lehet termelni azt a fehérjét amire szükségem van, mint ha marhából vagy más állatból csinálnánk.
“Dolgozom” napi 8 órát, van amikor 10 vagy 12 órát is, de én szeretem a munkám.
Van aki fizetés nélkül is elkockul 12 órát, van aki fizetésért csinálja, gondolom ők is jól megvannak vezetve és árulók a te szemedben. Úgy tűnik nekem, hogy neked munkaundorod van, de az én szememben ez ostobaság. Azért, mert valami termel valakinek hasznot, attól még lehet szórakoztató és élvezetes is. Ráadásul ha él i szeretnél a modern technológia áldásaival, akkor dolgoznod kell, vagy legalábbis pénzt keresned.
Élhetsz ezek nélkül is, a parlang, a patak, az erdő rendelkezésedre állnak, a te döntésed.
Ha nem mész el szavazni, akkor is vezetni fogja valaki az országot, majd mások eldöntik helyetted ki legyen az.
Igazából annyi sületlenséget sikerült összehordanod, hogy szavak sincsenek rá. Na más gondolataid ismételd, tanulj, gondolkozz és legyen önálló véleményed.
“ Nem teszek úgy, konkrétan én sem élek egyik példáddal sem. Mindegyik a saját döntésemből fakad, egyiket sem más hozta meg helyettem”
Így van. Az, hogy eszel és szarsz az is saját döntés nálad?
15
Az, hogy megszülettél is saját döntés volt?
Az, hogy lélegzel?
Akkor miért nem döntesz úgy, hogy fotoszintetizálni fogsz? Látszólag a vonzás törvénye nagyon megy neked, biztosan az is menne.
16
Én úgy döntöttem, hogy 10 napig nem fogok szarni. Nem sikerült és a boltban 10 ember láttára megszégyenültem. Mégsem saját döntés volt :(
A születésünkre nyilván nincs befolyásunk. A légzés vegetatív működés, de emellett pont működhet tudatosan, döntés alapján is, igen. A fotoszintetizálásra való képesség pedig az élőlény biológiai felépítésén múlik, nem döntés kérdése.
Írsz majd olyan évret vagy példát is valamikor, aminek értelme is van, vagy csak ilyen mellébeszélésre futja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!