Ha amikor a főnökömnek azt hozom fel, hogy fizessük már ki a befektetőket és beszállítókat határidőre, még mielőtt behajtókhoz kerülne az adósság, az arca eltorzul és fenyegetően kezd nézni, akkor ő pszichopata vagy szociopata inkább?
"A pszichopata kiválóan tudja kontrollálni a viselkedését, nemigen vennéd észre rajta ha dühbe gurul."
Ez nem igaz. Vannak pszichopaták, akik képesek erre, de a nagy részük nem túl intelligens (és gyakran börtönben végzik).
4
Én is erre gondoltam. Nem riad vissza mások fenyegetésétől, megfélemlítésétől.
A múltkor egyik energia beszállítót fenyegette meg egy kamu újságírós sztorival, hogy van egy jó barátja aki újságíró és megkéri, hogy írjon arról, miként bánik az a cég a klienseivel. Amúgy eddig is tudtam, hogy az üzleti élet tualjdonképpen legalizált maffia, de ez a szint már megütött rendesen. Aztán a másik amikor a kamu parlamenti képviselő barátjával próbált megfenyegetni egy kórházat amiért nem úgy bántak a lányával ahogy szerette volna. Brutál maffia szint az üzleti élet.
1. Nem szereti ha beleugatnak a dolgába.
2. Simán csak agresszív.
3. Nem szereti, ha a hiányosságaira, a gyengeségeire emlékzeteted (ti., hogy kénytelen befizetni a díjakat időben vagy azért mert nem megy a vállalkozásnak, vagy azért, mert egyszerűen hanyag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!