Azok a szerencsétlenebb genetikával rendelkező férfiak akik ennek hangot is adnak megérdemlik a közgyűlöletet amiben részük van?
30
De igen, az ösztönöknek annál nagyobb a szerepük minél butább (alacsonyabb az IQ-ja). Ne hálisten sikerült bizonyítanom valamit amit kértél csak azért, hogy totál figyelmen kívül hagyd. Nagyon nagy értelme van a veled való párbeszédnek mert úgyis azt hozod ki igaznak amihez érzelmileg kötődsz.
Se azt nem sikerült bebizonyítanod, amire linket hoztál, azt meg még csak meg sem próbáltad bizonyítani, hogy eleve a linkkel igazolni kívánt állításod és a téveszméid közt létezne összefüggés.
Szóval ez eddig minden szempontból egy nagy nulla, ami melletted szól.
32
Hülye biorobot. Na menj növessz szívet, mert prefrontális kéreg túltengésben szenvedsz. Biorobottal nem lehet egy empátiát igénylő kérdést kitárgyalni. Értem?
34
A tény bizonyítva volt, de még a tényeket sem vagy képes elfogadni mert képtelen vagy elfogulatlanul vitázni. Nem tudom ez miből fakad nálad.
Olyan egyszerű tényt nem tudsz felfogni, minthogy az ember többségének az IQ-ja átlagos vagy átlag alatti, és hogy az átlag feletti IQ ritkább. Akkor miről lehetne beszélgetni veled mégis, biorobot?
"A tény bizonyítva volt"
Mint a 30. kommentben láthattad, nem igazán...
Az iskolai bullying az valóban probléma, főleg ha valakivel szemben évekig történik, eléggé el tud rontani egy embert. Szerintem undorítóak azok, akik ilyet csinálnak mással, ha van itt olyan aki tett ilyen, az nyugodtan vegye magára.
Ezzel együtt viszont, ez nem csak a kinézeten múlik, elsősorban azokat bántják, akik valamilyen tekintetben másak tőlük, mert nem értik őket és így kezelik.
Kérdező, az esetedben szerintem a felsőbbrendű komplexusod válthatta ki, képtelen vagy másoknk igazat adni, úgy gondolod hogy csak neked lehet igazad. Vedd észre, hogy ez nincs mindig így (pl. az átlag iq az 100, az ennyi és az ez alatti emberek azok pont a népesség 50%, mivel normális eloszlást mutat az iq)
A másik dolog, hogy most felnőttként, főleg online, kép nélkül magadnak generálod a feszkót. Ha chillesen, frusztráció és előítéletek nélkül állnál a dolgokhoz, akkor állítom, hogy a csajozás is jobban menne. Írtad, hogy irl sokkal kedvesebb vagy, ez valószínű, hogy mesterkélten jön le, mert megjátszod magad, ami nem túl bizalomgerjesztő az embereknek, ezért inkább kerülnek. Nem kedvesebbnek kéne megjátszanod magad, hanem elszakadni az ilyen gondolataidtól, hogy lenyugodj kicsit
38
“Az iskolai bullying az valóban probléma, főleg ha valakivel szemben évekig történik, eléggé el tud rontani egy embert. Szerintem undorítóak azok, akik ilyet csinálnak mással, ha van itt olyan aki tett ilyen, az nyugodtan vegye magára.
”
Így van. És sokszor nem kell kimondottan bullyingnak lennie, elég ha valakit levegőnek néznek, ugye ez a bullying “humánusabb” formája, kifelejtik mindenből, nem hívják sehová, nem kérdezik a véleményét , magyarán passzívan alázzák. Szerintem ez pont ugyanolyan káros, ha nem károsabb, mint a bullying, mert a bullyingra legalább tudsz fizikai erőszakkal válaszolni, de a passzív bullyingra hogyan válaszolsz? Sehogy? Még igazságot sem tudsz tenni. A fizikailag erősebb csúnya srácokat inkább ez éri. A gyengébbeket fizikai abúzus is.
“ Ezzel együtt viszont, ez nem csak a kinézeten múlik, elsősorban azokat bántják, akik valamilyen tekintetben másak tőlük, mert nem értik őket és így kezelik.”
Oké de a külsőn kívül mi más van még? Vannak a csendesek, vagy introvertáltak. Ha jól néznek ki semmi gond, ugyanúgy befogadják őket, humánusan bánnak velük. Ha Aspergeres akkor a pozitív diszkriminációban részesítik, hogy a tanítónéninek, tanárnéninek imponáljanak. Ha fizikai fogyatékossága van, akkor is pozitív diszkrimináció jár érte.
Igazából egyedül a rossz külső és bármi más kombinációja hozza el a bullyingot, kiközösítést. A rossz külső ennek elengedhetetlen feltétele, ebben 100%-ig biztos vagyok.
“ Kérdező, az esetedben szerintem a felsőbbrendű komplexusod válthatta ki, képtelen vagy másoknk igazat adni, úgy gondolod hogy csak neked lehet igazad”
Oké, szerinted. De ez nem mindig volt így, ez már egy következménye annak, hogy a többség direkt tagadja és szőnyeg alá söpri a témát, ennek következtében valóban tudatlannak és fogalmatlannak fogom nézni a többieket. Indulásból, eredendően nyilván senki sem ilyen vagy olyan, a tapasztalatok formálják az embert negatív vagy pozitív irányba, a tapasztalatok pedig külsőfüggőek.
“ Írtad, hogy irl sokkal kedvesebb vagy, ez valószínű, hogy mesterkélten jön le, mert megjátszod magad, ami nem túl bizalomgerjesztő az embereknek, ezért inkább kerülnek. Nem kedvesebbnek kéne megjátszanod magad, hanem elszakadni az ilyen gondolataidtól, hogy lenyugodj kicsi-“
Alapból kedves vagyok mert hiszek a kedvességben, annak erejében és társadalomformáló jótékony hatásában. Max gyakran úgy érzem, hogy nem érdemlik meg. De alapvetően hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!