Azok a szerencsétlenebb genetikával rendelkező férfiak akik ennek hangot is adnak megérdemlik a közgyűlöletet amiben részük van?

Figyelt kérdés
Közelvárás szerint a csendes tűrés az egyetlen elfogadható magatartás abban az esetben?
márc. 14. 18:48
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

"Nem sikerült mivel nagy fizikai erőm van."

Gondolom attól, hogy olyan szorgalmasan nyomkodod egész nap a számítógép billentyűzetét.

"Próbálkozás volt már természetesen"

Akkor attól vagy ilyen nyomi.

márc. 15. 13:02
 22/51 A kérdező kommentje:

21

“ Gondolom attól, hogy olyan szorgalmasan nyomkodod egész nap a számítógép billentyűzetét.”

Nem. Genetika kérdése. Örököltem apám fizikumát mínusz a fej. Ezért voltak teljesen eltérő tapasztalataim mint neki. Magas és erős voltam, szerencsémre féltek tőlem. Ha nem lettem volna erős még akkor lett volna csak igazi pokol az életem. De Isten látja, hogy amennyire tehettem felléptem az igazságtalansággal szemben, ha mást ért is!

márc. 15. 13:06
 23/51 A kérdező kommentje:

“Nem, bármennyire is igyekszel a rondaságodra kihegyezni ezt az egészet, és a külsődre fogni mindent, a valóságban ez egy sokszorosan összetett dolog, aminek csak egyetlen egy eleme a külső. Ráadásul ez az egy elem is szubjektív.

Ez egy dolog csupán de sajnos a legfontosabb mert a legelső szűrő a legtöbb embernél (és főleg a nőknél) a külső, az alapján dől el az első benyomás, az alapján raknak kategóriákba amiből nehéz kimászni. Olvasgass tanulmányokat erről, hogy a külső mennyire befolyásolja az emberek rólad alkotott véleményét és mennyivel jobban bánnak a jó külsejűekkel és mennyivel rosszabbul a rossz külsejűekkel. Ez nem fantazmagória vagy picsogás.

“ Mint mondtam, számtalan ember él párkapcsolatban azok közül is, akik sokak szerint a legkevésbé sem néznek ki jól, ahogy rengeteg jól kinéző szingli is van. ”

De ez még nem bizonyítja az ellenkezőjét annak amit mondtam egész addig amíg nem mutatsz be arányokat. Hogy mekkora hányada a rossz külsejűeknek él boldog kapcsolatban, illetve mekkora hányada él szűzen a jó külsejűeknek. Statiszika hiányában ezek üres szavak.

márc. 15. 13:11
 24/51 anonim ***** válasza:
91%

"De Isten látja, hogy amennyire tehettem felléptem az igazságtalansággal szemben, ha mást ért is!"

Ó, jaj, hát mindjárt elsírom magam a meghatottságtól...

márc. 15. 13:13
 25/51 anonim ***** válasza:
94%

"Ez egy dolog csupán de sajnos a legfontosabb"

Neked. Nagyon súlyos téveszmékben szenvedsz, ha nemhogy nem vagy képes ettől elvonatkoztatni, de komolyan azt képzeled hogy ha te ilyen kicsinyes és ostoba vagy, akkor mások is azok. Akkor megsúgom, a világ nagy része hálistennek a legkevésbé sem hozzád hasonlóan gondolkodik.

márc. 15. 13:18
 26/51 A kérdező kommentje:

24

Gondoltam, hogy egy nagy rakás seggfej vagy igazából. Nem is vártam más reakciót.

De annyit gondolom tudsz, hogy a magadfajták miatt ilyen szhar és igazságtalan hely a Föld? Ezt ugye tudod?

márc. 15. 13:19
 27/51 A kérdező kommentje:

“ Neked. Nagyon súlyos téveszmékben szenvedsz, ha nemhogy nem vagy képes ettől elvonatkoztatni, de komolyan azt képzeled hogy ha te ilyen kicsinyes és ostoba vagy, akkor mások is azok. Akkor megsúgom, a világ nagy része hálistennek a legkevésbé sem hozzád hasonlóan gondolkodik.”

Ha te nem, az örvendetes. A 90%-nak még mindig átlagos vagy átlag alatti az Iq-ja és evolúciós beidegződések mentén él.

márc. 15. 13:21
 28/51 anonim ***** válasza:

"A 90%-nak még mindig átlagos vagy átlag alatti az Iq-ja és evolúciós beidegződések mentén él"

Forrás?

márc. 15. 13:22
 29/51 A kérdező kommentje:

28

[link]

Üsd be, hogy 110 (átlag IQ szám) és meglátod mennyi embernek van az alatt.

márc. 15. 13:28
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag pont hogy 100.

Plusz ez még amúgy sem adna neked igazat, hisz senki nem válik egy olyan felszínes, kicsinyes, hisztis ösztönállattá, mint te, csak mert átlag alatti az IQ-ja.

márc. 15. 13:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!