Amikor egy férfi személy nem áll félre az utadból az is tulajdonképpen dominancia játszma?
Amelyet a gyengébb szellemi képességű egyedek gyakorolnak?
A majmoknál is megfigyelhető hasonló?
11
Ez igaz. Ám hányan ítélik őt okosnak és hányan gyengének. Ez jó kérdés.
Én is magam okosnak és jószívűnek tartottam egész gyerekkoromban. A legtöbb gyerek meg aki felületesen ismert pont ennek az ellenkezőjét gondolta rólam.
Egy átlag intelligenciájú ember nem fogja tudni belőni, hogy valaki intelligensebb nála, mert nagyjából mindenki azt gondolja magáról, hogy ő a csúcs.
13
Természetesen nem érdekel ki mit gondol, de azért az nagyjából meghatározza hol a helyem. Még ha nem is veszek róla tudomást. Max hülyének fognak nézni amiért nem veszek tudomást róla. De persze ez sem érdekel, csak mellékesen jegyzem meg.
"nem áll félre az utadból"
Ő királyi felsége nem jár arra, amerre én járok. Nem vagyok senki útjában, mert gördülékenyen megoldjuk menet közben. Azért van szeme és alkalmazkodóképessége mindenkinek. Nyilván aki retardált, vagy vak, azt kikerüljük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!