Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Amikor egy férfi személy nem...

Amikor egy férfi személy nem áll félre az utadból az is tulajdonképpen dominancia játszma?

Figyelt kérdés

Amelyet a gyengébb szellemi képességű egyedek gyakorolnak?

A majmoknál is megfigyelhető hasonló?

jan. 31. 19:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"Amelyet a gyengébb szellemi képességű egyedek gyakorolnak?"

nem hiszem, hogy kizárólag csak ők.

gondolj arra, hogy mesterségesen létrehozunk egy "csak egy maradhat" állapotot. ott is elő fog jönni két igen intelligens férfinál is, hogy az egyik érdeke az, hogy a másikat becsicskítsa, vagy megölje (élvezet, erőforrásgazdálkodás vagy valami más miatt)

jan. 31. 19:31
 2/15 A kérdező kommentje:

1

De jelen helyzetben nincs ilyen egy maradhat állapot. Mindenkinek juthat bőven ami kell.

jan. 31. 19:35
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Amikor valaki legális indok hiányában és minden észérv ellenére nem áll félre az utadból, azt fizikai erőszaktevőnek nevezik.

Ha valaki törvényes okból nem áll félre, azt pedig rendőrnek, biztonsági őrnek vagy érdekérvényesítő személynek nevezik.

jan. 31. 20:13
 4/15 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Nekem az nem jut eszembe, hogy miért a másiknak kell félreállnia? Nem lehet, hogy te mész “szemberforgalommal”?

Én pl.: a Kálvintéren sokszor látom, hogy a tahók le akarnak vágni 3m utat, e miatt mint az állatok(sem) mennek szemben a szembejövö mondjuk 100 emberrel.

Nyílván nincs jobbkéz szabály a gyalogosoknál, na de tahóság néha ennyire szembe menni… szóval ez töled is függ épp hol vagy és merre mész.

jan. 31. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Például, amikor le akartam szállni a metróról, egy barom, aki fel akart szállni az ajtó közepe előtt állt és nem állt félre. Kiszálláskor, mintha véletlenül, de valójában nem véletlenül, jó nekimentem és félrelöktem, ebből talán megtanulja, hogy utascserekor nem az ajtó közebébe állunk, hanem mellé, hogy a leszálló utasok le tudjanak szállni.
febr. 1. 08:26
 6/15 bollocks ***** válasza:
87%
Ha ácsorgok, és egy tahó egyenesen felém közeledik azt várva, hogy álljak félre az útjából, az is tulajdonképpen dominancia játszma?
febr. 1. 08:35
 7/15 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül csak a gyengébb szellemi képességűek sajátja ez, inkább azoké akik többnek hiszik magukat annál amik.
febr. 1. 08:49
 8/15 Kólauborkával ***** válasza:
82%

Ráadásul, ha a kérdezö annyira feszül ezen, hogy kérdést kell feltennie róla, gondolom nála az, hogy arrébb menjen abszolút dominancia játszma.

Ez legyen a legnagyobb öröme.

febr. 1. 09:16
 9/15 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Jut eszembe, a tapló nöket kihagytad, azoknál nem dominancia játszma? Pedig olyanok is léteznek ám…
febr. 1. 09:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként járdán való közlekedésnél is megfigyelhető hasonló. Ki tér ki előbb? Na vajon az a gyengébbik?
febr. 1. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!