Az igaz, hogy egy csúnyább férfinak egy társaságban nincs annyi minden megengedve mint egy jobb kiállású férfinak?
#21: teljesen igazad van. Az intellektualizáció, kimagyarázás, elméletgyártás, és ujjal mutogatás (más szavakkal: a felelősség hárítása) helyett érdemes lenne azt megvizsgálnia kérdezőnek, vajon ő maga milyen viselkedésmintázatokkal járul hozzá ahhoz, hogy úgy kezelik, ahogy.
Talán nem az arcformával van baj, hanem azzal, amit az az arc produkál...
Csak sajnos intellektualizálni, kimagyarázni, elméleteket gyártani és ujjal mutogatni sokkal könnyebb, mint feltenni azt a kérdést: "mit csinálok rosszul?"
Utóbbi ugyanis feltételezi az introskepció és önreflexió képességét, és azt, hogy merje az illető bevállalni és elfogadni, hogy a probléma valami olyasmivel van, amit egyébként tudna irányítani.
Ez a gondolat ugyanis ijesztő, hisz egyenértékű azzal (vicces módon pont azzal, amitől fél, amit elkerülni igyekszik), hogy ő "hibás".
A jó hír, kérdező, hogy ettől nem leszel értéktelenebb. Sőt! Ha képes vagy beismerni, és változtatni a rossz beidegződéseken, az kifejezetten dicséretes.
Oh, az eredeti kérdésre a szimpla válasz, hogy bullshit. Ha alacsonyabbrendű lenne minden, átlagos vagy átlagnál rosszabbul kinéző pasi, kötelező jelleggel mind kitaszított, életképtelen lenne. Az? Nem. Akkor kérdés megválaszolva.
A kérdezőnek abból is eredhet a problémája, hogy valamilyen titkosszolga-klub hosszabb távon rombolja a szárba szökkenő kapcsolatait - valamilyen személyes, politikai, stb. megfontolásból, hogy végeredményben elérjék a vérvonala megszakítását és társadalmi örökséget se hagyhasson (az előbbi a heterók, az utóbbi a homokosok kiirtása miatt fontos nekik).
Mivel a kérdező nem talál logikus magyarázatot a sikertelenségeire, ezért egy szembetűnőbb másodlagos problémával kezd foglalkozni, mint egyetlen racionálisan megalapozható problémaforrással. A valóság viszont az, hogy egy szerencsétlenebb, úgynevezett "karakteres" arc már nem túl meghatározó, ha valakinek szép férfiteste van vagy fordítva.
Mikor 10-20-30 év múlva ráébred, hogy professzionális szociális gyilkosok szórakoztak vele, akkor már késő lesz, ráadásul akkor már sajnálni fogja a maradék életét arra, hogy demonstratívan bosszút álljon az életét tönkretevő férgeken.
23
“A kérdezőnek abból is eredhet a problémája, hogy valamilyen titkosszolga-klub hosszabb távon rombolja a szárba szökkenő kapcsolatait - valamilyen személyes, politikai, stb. megfontolásból, hogy végeredményben elérjék a vérvonala megszakítását és társadalmi örökséget se hagyhasson (az előbbi a heterók, az utóbbi a homokosok kiirtása miatt fontos nekik).
”
Ezen sokat gondolkodtam magam is. Amiken átmentem gyakran tűnt szervezettnek, de emiatt meg a józan eszemet kérdőjeleztem meg, miszerint őrültség jeleit produkálom már? Viszont a szervezett zaklatásnak pont ugyanez a célja, hogy az embert vagy öngyilkosságba taszítsák vagy bezárassál valahová (elmegyógyintézetbe ha annyira begolyózik vagy börtönbe ha egyik zaklatót megtámadja, bántalmazza).
Ez esetben nehéz különbséget tenni való zaklatás és paranoia között mivel mindkettő sima paranoiának tűnhet egy kívülállónak. Csupán ennek szakértői tudnak különbséget tenni a kettő között.
“ Mivel a kérdező nem talál logikus magyarázatot a sikertelenségeire, ezért egy szembetűnőbb másodlagos problémával kezd foglalkozni, mint egyetlen racionálisan megalapozható problémaforrással. A valóság viszont az, hogy egy szerencsétlenebb, úgynevezett "karakteres" arc már nem túl meghatározó, ha valakinek szép férfiteste van vagy fordítva.
”
Jelenleg a főnököm aki egyben cégtulajdonos pszichopata és többnyire pszichopata alkalmazottai vannak akikkel semmitől nem riadnak vissza céljuk elérése érdekében, beleértve az erőszakot, megfélemlítést, különféle zsarolások, hazudozások stb. Ami szembetűnő , hogy szakmailag még évek múltán sem tudtam nagyot lépni előre mivel akadályoz, nem akar bizalmat adni annak ellenére, hogy már ezerszer bizonyítottam, hogy gyorsan tanulok.
Párkapcsolatok terén dettó. Úgy fest olyan felbérelt nőkkel hoz össze a “sors” akik direkt le akarnak építeni mentálisan . És nagyon furán reagálnak amikor ezt felhozom nekik, tehát nem tiltakozó arckifejezésük van hanem inkább mint akit rajtakapnak valamin.
Ez szerintem valós dolog, egyrészt a felső pozíciókban levő pszichopaták önmaguk szórakoztatása véget csinálják másrészt amit mondtál, hogy meg akarják akadályozni a jó szándékú morálisan acélbiztos személyek társadalmi felemelkedését, mivel akkor értelemszerűen fejek hullanának.
Kérdező - a leírtak alapján biztos lehetsz benne, hogy "megkülönböztetett bánásmódban" részesítenek. Örülhetsz, hogy van még munkád. Vigyázz arra, hogy nehogy eladósítsanak, mert a hajléktalanságból már nagyon nehéz kitörni - ezt számtalan lecsúszott diplomás ember esete bizonyítja!
Az jó meglátás, hogy a heteronormaív párkapcsolatokkal aktívan dolgoznak a cégvezetők. Személyesen ismerek olyan infantilis és bűnronda alakokat, akik titkosszolgálatilag kiordinált pin@val vannak benntartva a mókuskerékben.
29
“ Az jó meglátás, hogy a heteronormaív párkapcsolatokkal aktívan dolgoznak a cégvezetők. Személyesen ismerek olyan infantilis és bűnronda alakokat, akik titkosszolgálatilag kiordinált pin@val vannak benntartva a mókuskerékben.”
Én arra próbáltam rájönni miként lehetne kideríteni biztosra, hogy bérelt a nő vagy sem. 80-20% arányban biztos vagyok, hogy az, de mi van akkor ha erőszakhoz folyamodok és vallatni kezdem miközben az a 20% az igaz. Ez miatt nem tudok lépni, még úgy sem, hogy közben mintegy szórakozva velem elég egyértelmű jeleket hint el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!