Az igaz, hogy egy csúnyább férfinak egy társaságban nincs annyi minden megengedve mint egy jobb kiállású férfinak?
Kérdező - ezért kellett kigyúrnod magad, hogy erre ráébredj?
XD
Ez nem az arctól, szépségtől függ hanem, inkább magasságtól. Hiába van Tom Cruise/Brad Pitt arca valakinek ha csak 170 cm, hidd el hogy a mellette
álló vagy ülő 2 méteres gyereknek többet meg fognak engedni.
De az arc is szamit: nekem pl magas a homlokom, de hosszu tinifiu hajjal ugyis kezeltek... most hogy levagattam rovidre, komolyabban kezelnek es volt olyan is, aki uramozott. :D
Egyebkent amit kerdezel kerdezo, az a viselkedesunk evolucioa gyokerere vezetheto vissza... evolucios pszichologia... a szebb ember ratermettebb geneket orokithet tovabb a csoportban, ezert tudatalatt preferaljak, es tobb minden elonyhoz juttatja a csoport, hisz az emberi faj tuleleseben fontos a genjeinek a tovabbadasa.
"Pld saját tapasztalat: beesett vékony az arcom de kigyúrtam magam 100 kilóra és még mindig úgy beszélnek a 70 kilós chad képű srácok velem mint a kutyával."
Te hány éves vagy, hogy még mindig azoknak a chad srácoknak akarsz mindenáron megfelelni? Csak mert már vagy 5-6 éve irogatsz ide a gyakorira legalább, 16 az alsó korhatár, így már legalább 21-22 éves lehetsz. Nem gondolkodtál még azon, hogy valami saját életet kezdj el élni végre?
Nyilván az előnyös külső sokszor ad egy magabiztossàgot rosszabb esetben fölènyessèget.
A sok szolgalelkű szeret benyalni az ilyeneknek,és nagyon magabiztosak tudnak lenni ezért.
Van olyan is ,hogy a főnök is benyal az ilyen alkalmazottnak.
Na az ultra gàz.
Megfigyelhető,hogy sok előnyös külsővel rendelkező férfiből vagy nőböl ugyanúgy semmi különös nem válik nem viszik sokra.
Egyedül maradnak,vagy vagyont se tudtak felèpiteni vagy mindkettő.
Nem kell úgy felfogni,hogy hátrányból indulsz.
16
“ Te hány éves vagy, hogy még mindig azoknak a chad srácoknak akarsz mindenáron megfelelni? Csak mert már vagy 5-6 éve irogatsz ide a gyakorira legalább, 16 az alsó korhatár, így már legalább 21-22 éves lehetsz. Nem gondolkodtál még azon, hogy valami saját életet kezdj el élni végre?”
Élem a saját életem és közben megfigyeléseket teszek. Nyilván ha az embernek sosem működött a szociális vagy párkapcsolati élete akkor alap, hogy elgondolkodik milyen okai lehettek ennek. Onnan már csak egy lépés a társadalmi, evolúciós okok kutatása, főleg ha több sorstársat is megfigyelsz akiket ugyanolyan bánásmód ér. Ilyen esetben keresed a közös vonásokat velük, és legtöbbször nem a belső az amiben hasonlítunk.
De, pontosan a belső az, amiben az incelek minden fajtája kivétel nélkül megegyezik.
A külsejük pedig változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!