Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Szijjártó szerint a kazah és...

Szijjártó szerint a kazah és a magyar egyértelműen rokon nép, csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés
Mi ugor törzs leszármazottai vagyunk, a kazahok pedig türkök. Genetikailag a finnekkel, a balti államokkal és a szibériaiakkal vagyunk rokonságban.
2023. nov. 4. 20:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
32%
Undorító egy nép. Bratyizik kis grófóval, Győzikével, Putyinnal... lassan Bartos Cs István jön.
2023. nov. 5. 14:51
 22/28 anonim ***** válasza:
93%
Rokon lelkű nép. Nem nyelvrokon, nem genetikailag rokon.
2023. nov. 5. 15:26
 23/28 anonim válasza:

A mai ember saját apját, testvérét, unokatestvérét gyűlöli. Erre jössz te, hogy hülyeség.

Ki a hülye akkor? Mert ha Szijjártó, akkor a családod is gyűlölni kell, hiszen az unokatestvéred/sógorod/nagybátyád unokája bűnt követett el, és hát bárhonnan is nézed, vége mindennek, egész családfád KO. Én biztos gyűlöllek, és tovább is adom, hogy gyűlöljünk titeket! :D

2023. nov. 10. 01:43
 24/28 MDaniel98 ***** válasza:
Ez jelenleg szerintem nem akkora baromság mint amilyennek első hallásra tűnik, a honfoglaláskor bizonyított, hogy bizonyos türk népek is bejöttek velünk együtt, tehát valamiféle távoli rokonság valóban lehet a két nép között. Ezzel együtt a történelmi tudást, főleg az ilyen homályos kérdésekben nem a politikusoktól tanulnám el, mert, ha Szíjjártónak 10 év múlva az lesz az érdeke, hogy a svájciakkal álljunk rokoni kapcsolatban, akkor arra is fog indokot találni.
2023. nov. 11. 09:58
 25/28 anonim ***** válasza:
#24 szóval, mivel Szíjas mondta, mégsem olyan, mintha Gyurcsány mondta volna? A tények makacsok, barátom.
2023. nov. 11. 10:23
 26/28 MDaniel98 ***** válasza:
Nem, én Fletót még annyira se kedvelem mint a Kakadut, de aki azt hiszi, hogy a politikusok véleménye számít tudományos kérdésekben (főleg akkor amikor éppen nyaliznak valakinek) az súlyosan téved.
2023. nov. 11. 10:30
 27/28 MDaniel98 ***** válasza:
Voltunk mi már a fél világgal rokonságban amikor az érdek éppen úgy kívánja.
2023. nov. 11. 10:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Főleg az északi és nyugati németekkel és a szlávsággal állunk rokonságban. Genetikai vizsgálatok szerint. Orbán meg az Indus völgyi népekkel. ☺
2023. nov. 11. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!