A jelenlegi blackpill-ébredés hullámot egyfajta felvilágosodásként is lehet értelmezni ami az embert közelebb viszi az igazsághoz?
Most nem arra kell gondolni, hogy aki szép annak király élete van aki csúnya az lője főbe magát hanem csupán az arra való ráébredésről, hogy a külsőnek sokkal nagyobb szerepe van az egyén élethelyzetében mint az előző évtizedekben gondolták. Ennek következtében tisztábban is láthatnak az emberek és a státuszt és külsőt is összekapcsolhatják és nem fognak valakit életképtelennek bélyegezni csak mert nem sikerültek bizonyos dolgok az életében annak ellenére, hogy többször is próbálkozott.
Egyrészt felszabadító is lehet ez a tudás sok ember számára főleg ha az embertársai is érteni fogják milyen faktorok határozzák meg az egyének szociális helyzetét, státuszát, sikerességét és személyre szabottabb támogatásokat lehet kitalálni és folyósítani és különféle megbélyegzések és bullying is eltűnhet akár. Tehát tulajdonképpen a genetikailag kódolt viselkedésformáink tudatosulásának folyamata ez.
"Az hogy mindenféle külső az nem jelenti azt, hogy belefoglalódik a csúnyaság is"
Dehogynem, pont ezt jelenti. Kimondottan előnytelen külsejű férfiak is, nők is képesek párt találni maguknak. Tehát hogy az inceleket mindenki elutasítja, az nem a genetikán múlik, semmi köze hozzá. Nos, akkor vajon hol lehet a hiba?
"De mit csinálnak rosszul ha 2 mp után visszautasít?"
Hogy eleve úgy "választanak" (nem választanak, hanem látnak egy lukat amibe be akarják dugni a szerszámukat) amelyik erre nem vevő. Igen sokszor 2mp után is látszik, hogy esélytelen. De van még 1000 másik és ott kell próbálkozni. Csak aki megtanulja, hogy hogyan kell ezt csinálni (ez nem genetika, ez tanult dolog, még 1x tanult, tehát tanulható) az rájön, hogy "keresünk tovább". Viszont azt is tudjuk, hogy a tanulás fárasztó, ezért egyszerűbb elméleteket gyártani, hogy a nők milyenek. Nyilván 2mp-es elutasítást kapsz ha nem kommunikálni akarsz, hanem a lóbálod a szerszámodat, hogy "ezt én mindjárt beléd nyomom szóval gyere", "hú ma már a 10. csaj is elutasított. Mindegyik hülye...".
“ Viszont azt is tudjuk, hogy a tanulás fárasztó, ezért egyszerűbb elméleteket gyártani, hogy a nők milyenek. Nyilván 2mp-es elutasítást kapsz ha nem kommunikálni akarsz, hanem a lóbálod a szerszámodat, hogy "ezt én mindjárt beléd nyomom szóval gyere", "hú ma már a 10. csaj is elutasított. Mindegyik hülye...".”
Ne találjuk fel újra a kereket, a nőknek is számít a külső, státusz stb és akárkivel nem állnak le
Na, itt lóg ki a lóláb.
Valahogy MINDIG arra kanyarodik a dolog, hogy a MÁSIK miben hibás.
Nem te. Még csak véletlenül sem te. Neked csak a genetikád rossz, de azon ugye nem lehet segíteni.
Na, elég volt kisfiam, térj vissza önmagadhoz.
Ha VALÓBAN változtatni akarnál, akkor elfogadnád azt, hogy NEM a másikat tudod megváltoztatni, hanem saját magad.
CSAK saját magad.
És ezen dolgoznál.
De az már régebben kiderült rólad, hogy se dolgozni, se fizetni nem akarsz.
"Ne találjuk fel újra a kereket, a nőknek is számít a külső, státusz stb és akárkivel nem állnak le"
Van akinek jobban, másnak kevésbé, megint másnak csak az számít, másoknak meg egyáltalán nem.
Pont az ilyenekkel példázod, hogy az inceleknek a fejében vannak súlyos gondok, pl amikor a nőket valami homogén embertömegnek képzelik.
55: "nőknek is számít a külső, státusz stb és akárkivel nem állnak le" -> pontosan erről van szó. Ezért kell a megfelelő helyen, a megfelelő alanyokkal próbálkozni. Nem véletlenszerűen. És ezért fontos a kommunikáció (képessége) és a tanulás. Úgye meg kell tanulni már "messziről" felismerni, hogy melyiküknél lehet esélyünk és kinél nem. Ez egy tanulási folyamat, néha pofára eséssel. Igen ezen sokan túlesünk, de nem a nőket hibáztatjuk, hanem tanulunk belőle, hogy rossz helyen próbálkozunk. És amit te (és a magadfajta totális idióta) nem hajlandó felfogni, hogy már néhány ezer éve nem a külső az elsődleges. És nem is a státusz. Most nem találom a netne, de olvastam egy cikket, hogy evolúciósan úgy vagyunk kódola, hogy a Fejlett(!!!) kommunikáció képessége egy nagyon fontos dolog az emberiség fenmaradása miatt (fajfentartás). Tehát a választás az a kommunikáció képességen fog múlni, ez meg tanulható. És tanulandó. Az, hogy az idióta incelek nem akarnak tanulni és rajtuk kívül mindenki szembe halad az autópályán az az ő hibájuk. Igen elsőként fel kéne ismerni, hogy nem mindenki más jön szemben az autópályána, hanem ők maguk mennek szembe.
Én sem fogok odamenni egy olyan csajhoz aki tetszik, de tudom, hogy más a "világa" és mást fog választani. Minek fárasszam magam? Fogok találni olyat aki nem fog 2mp után elutasítani. Az igaz, hogy ehhez érző ebmernek kell nézni a nőt és nem luknak az egy másik dolog. Nyilván van olyan aki tényleg luk, meg is találja a maga "párját" lelkük rajta. De azért ez a kisebbség. Sok ember van, sokféle.
Az igaz, hogy a genetika sok mindent meghatároz. De ezt pont nem, mert ez tanult dolog. Pont az embernél. Még a bonobó esetén is picit másképpen megyen ez a dolog. Úgy tűník ezzel a párválasztási stratégiával egyedül vagyunk ezen a bolygón. Ehhez csak annyi kell, hogy valaki ne legyen totális idióta, és legalább alapfokon próbáljon meg gondolkodni (bár elhiszem, irtózatosan fárasztó) és próbáljon meg kommunikálni.
Képzeld el, bemegyek egy üzletbe, és pillanatok alatt kiderül, hogy lehet-e "csevegni" az eladókkal vagy sem. Amelyiken látszik, hogy erre nem vevő azzal nem fogok csevegni. De ugyanez van bárhol. Munkahelyen, családban, barátok között, iskolában bárhol.
"Ez hülyeség, mi az hogy a fizika az cope?"
Hat nekem nem nagyon valtozott az eletem attol, hogy otosre erettsegiztem fizikabol.
Altalanosban ugy vitt a tanar fizikaversenyre, hogy meg akart huzni. Azt mondta, ha megnyerem, nem buktat meg. Megnyertem, igy atengedett egy belassal. Jo kis BP-treatment.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!