A jelenlegi blackpill-ébredés hullámot egyfajta felvilágosodásként is lehet értelmezni ami az embert közelebb viszi az igazsághoz?
Most nem arra kell gondolni, hogy aki szép annak király élete van aki csúnya az lője főbe magát hanem csupán az arra való ráébredésről, hogy a külsőnek sokkal nagyobb szerepe van az egyén élethelyzetében mint az előző évtizedekben gondolták. Ennek következtében tisztábban is láthatnak az emberek és a státuszt és külsőt is összekapcsolhatják és nem fognak valakit életképtelennek bélyegezni csak mert nem sikerültek bizonyos dolgok az életében annak ellenére, hogy többször is próbálkozott.
Egyrészt felszabadító is lehet ez a tudás sok ember számára főleg ha az embertársai is érteni fogják milyen faktorok határozzák meg az egyének szociális helyzetét, státuszát, sikerességét és személyre szabottabb támogatásokat lehet kitalálni és folyósítani és különféle megbélyegzések és bullying is eltűnhet akár. Tehát tulajdonképpen a genetikailag kódolt viselkedésformáink tudatosulásának folyamata ez.
31
Csak nézd az online társkereső oldalak által publikált statisztikákat. Férfiak esetében a 20%-uk viszi a matchek többségét, nők esetében viszont nagyobb a szórás jóval.
Tehát a biológia a napjaink liberál-technologizált rendszerében pont olyan jól kijön mint anno a törzsekben.
33
Annyira nem reprezentatív, hogy a fiatalabb generációk többsége már ott ismerkedik és ciki ha nincs instagrammod, tiktokod?
Arról nem is beszélve, hogy a te statisztikád nem a tényleges találkozásokról szól, hanem a vágyakról.
Ja, a világsztárokra is sokan vágynak... aztán mégsem lesz belőle kapcsolat. Kapcsolat abból lesz, aki elérhető.
De mondjuk ez a provokáló incel remekül tudja ezt is.
@30: Nem, baromira nem vagyok jóképű, sőt... Nulla izom, olyan fej, ami inkább fujj stb stb... Ehhez képest soha életemben nem volt gondom a csajozással, és nem kellett Kólauborkásan direkt a kevésbé tetszetősek közül válogatni.
Szóval az a helyzet, kedves incel, hogy én speciel tapasztalatból tudom egészen pontosan, hogy egy nagy rakat bűzlő marhaság, amit beszélsz. Ez ennyi. Nyomorék vagy, de nem a kinézeted miatt.
36
Megkédezhetem, hogy mely generációhoz tartozol?
Mert ugye nemrég volt egy kis változás a párkeresési kultúrában…
Egyébként egyetértek abban, hogy az incelprobléma súlyosabb nyugaton, ahol személyiséggel nem tudsz kompenzálni már.
"az incelprobléma súlyosabb"
Khm... nem igazán.
Amúgy miféle "hullámról" beszélsz?
Te vagy itt az egyetlen agresszív és provokáló incel. Ne hidd magad hullámnak, egyedül vagy itt ilyen.
"Egyébként egyetértek abban, hogy az incelprobléma súlyosabb nyugaton, ahol személyiséggel nem tudsz kompenzálni már."
Te miről beszélsz? A személyiség nem kompenzáció, hanem az alap. És az incelek pont ezen buknak el, mert a személyiségük, a viselkedésük az, ami elviselhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!