Mi lenne ha néhány hétig ugyanazokat a számokat húznák ki a lottón?
Szóval, mondjuk ugyanazt az öt számot húznák ki hétvégén az ötöslottón, mint előző héten.
Furcsa lenne, menne a médiában hogy milyen kicsi ennek az esélye, ki és mi biztosítja hogy minden rendben zajlott, stb.
Néhány százan, vagy ezren megtennék ezeket a számokat, mert ha kétszer kijött, miért ne jöhetne ki harmadszor is.
Aztán harmadszor is ugyanazokat húznák ki.
Mi történne? Ellehetetlenülne a lottó? Vagy ahhoz negyedszerre is ki kellene hogy jöjjenek ugyanazok a számok?
Nagy balhé lenne belőle - az az egy már biztos!
XD
Amióta van lottójáték, egyszer sem volt ismétlődés. Így erősen elméleti a kérdés.
Így is terjengenek összeesküvés elméletek, ha két egymást követő húzáson ugyanazok a számok jönnének ki, akkor ezek erősödnének. Ha 3-4 héten át, akkor hű, meg ha, meg naügyemegmondtam. Aztán elcsendesedne a dolog, mint az a pár éves baki a szerbeknél (?), amikor „eltévesztette” a megbundázott húzásnál a műsorvezető a számokat. Nem tudom, mi lett a nyomozás eredménye, de szerintem semmi. Ezek nagyon túl vannak biztosítva csalás ellen.
Fizikailag nem lenne semmi baj, mert mindeni nyerne az elsőnél 10k ft-ot, és kész. A másodiknál már csak 500 ft-ot, mert nem lenne nyereményalap.
Viszont örökre elveszne a bizalom, és vége lenne a lottónak.
"Amióta van lottójáték, egyszer sem volt ismétlődés. Így erősen elméleti a kérdés."
Tévedsz Báttya!
Pár éve a bolgár lottón két egymást követő héten kétszer kihúzták ugyanazt a számsort.
Második alkalommal 13 telitalálatos lett,mert ennyien újra megrakták az előző heti számokat.
ha jól tudom több hónapra bezárták az állami lottót,átszervezés nyomozás,személycserék voltak utána.
Utána meg minden ment a régi módon tovább.
Ennél durvább csalás azóta se történt a lottón sehol a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!