Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Magyarországon most mestersége...

Magyarországon most mesterséges viharok vannak?

Figyelt kérdés

2023. aug. 6. 03:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
41%

Olyannyira, hogy nincsenek is viharok, csak képzeled a szelet, a kidőlt fákat és a megáradt folyókat.

És gondolom mondani sem kell, hogy mindez a Gyurcsány-Soros-komcsibérenc migránshordák műve!

2023. aug. 6. 07:36
 2/32 anonim ***** válasza:
8%
Ez még csak a 3.év az új világrendből. Mesterséges apokalipszis előtt állunk, többmilliárd ember halálával. Szerinted?
2023. aug. 6. 10:09
 3/32 anonim ***** válasza:
72%

Az időjárás változékony. Az időjárást sokminden befolyásolja. Ha az egyenlítő környékéről jön egy nagy légáramlat, akkor melegebb lesz. Ha szibéria felől, akkor pedig hidegebb. stb. A szél mondjuk nem csak jöhet valahonnan messziről, hanem itt is kialakulhat. Ez is változó.

Több száz km/h-ás viharok már 10-20-30-100-1000...évvel ezelőtt is voltak. Az, hogy most erősebb viharok vannak - mint amikre Emlékszünk! -, nem azt jelenti, hogy mesterségesen belenyúltak.

Természetesen, ahol háború van és sok bomba robban, ott sok hő is szabadul fel, és ezért némileg vagy markánsabban megváltozhat az időjárás a háború környezetében. (Nem gondolom, hogy az orosz-ukrán háború mérhető hatással lenne ránk.) Néhány éve nagy hír volt, hogy Ausztráliában hatalmas erdő + mező tüzek vannak. Megnéztem a 100-200 km-re fekvő (legközelebbi) városok hőmérsékletét és visszanéztem a korábbi évek ugyanazon hónapjainak hőmérsékletét és egyáltalán nem volt különbség, sőt talán hűvösebb volt. (Aztán az is lehet, hogy az előző években több erdőtűz volt, ki tudja. Ausztráliában minden évben nagy tüzek vannak. - Bár ezt figyelembe véve - így utólag látom, hogy - nem sok értelme volt, hogy leírtam ezt az erdőtüzes dolgot.)

Inkább a meteorológiába ásd bele magad - mert az a valóságot vizsgálja -, mint mondjuk a HARP rendszer tanulmányozásába.

Számtalan dokumentumfilm van az időjárásról.

2023. aug. 6. 10:39
 4/32 anonim ***** válasza:
62%
Nem létezik mesterségesen generált vihar. Tudod a felhők, mint például a cumulusok azért alakulnak ki, mert a felszínről a napsütés hatására elpárolog nem kevés víz, és ez az alacsony légkörben felhővé kondenzálódik. Bizonyos légköri feltételek mellett a cumulusokból kialakulhat cumulonimbus is(sok más egyéb mellett), és a cumulonimbust nevezik viharfelhőnek. Ilyet mesterségesen generálni képtelenség.
2023. aug. 6. 13:23
 5/32 anonim ***** válasza:
42%

#4, a probléma a hatodik szavadnál kezdődik.

Nem, nem tudja. Nem tudja, mert cikinek érezte odafigyelni általános iskolában, cikinek érezte hogy tudjon, hogy tanuljon, hogy értsen.

Ezért most ostobább egy menyétnél, és ilyeneket kérdez - és te hiába jössz tudományos magyarázatokkal, nem érti, nem érdekli.

2023. aug. 6. 13:47
 6/32 anonim ***** válasza:
16%
#5 Én megtettem amit tudtam. Hogy a szóban forgó idióta miképp értelmezi ezt, az már nem az én dolgom.
2023. aug. 6. 13:54
 7/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Egyszerűen zajlik a klímaváltozás, amiatt vannak egyre gyakrabban nagyon erős viharok. 20 évvel ezelőtt még ritka volt az ilyen, ma már egy normál zivatar is durvább. Sok kárra kell felkészülni. Nem érdemes folyópartra menni lakni, mert sok lesz az árvíz.
2023. aug. 6. 15:47
 8/32 anonim ***** válasza:
0%
A világ nem egészen úgy működik, ahogy a tankönyvek tanítják. Ennek bemutatására szerintem a legjobb a Monopoly dokumentumfilm, de a média és a parlamentek is ezerrel nyomatják már, hogy az új világrend hogyan is fog kinézni. Schwab-ék egy totálisan mesterséges világot akarnak létrehozni, ezt pedig mesterségesen generált válságokkal alakítják ki. Nem csak az a gazdaságot, a társadalmat, az országokat, de magát az embert is átalakítják. Szóval ne lepődj majd meg, lesz hamarosan mégegy pandémia, mégtöbb mesterségesen generált természeti katasztrófa, kibertámadás, 3.vh, világkormány, népírtás... De amúgy ezeket a dolgokat nem is titkolják. A technológia pedig jóval fejlettebb, az időjárás befolyásolása évtizedek óta működőképes.
2023. aug. 6. 16:01
 9/32 anonim ***** válasza:
75%
#8, az elbutítás határozottan működik!
2023. aug. 6. 16:08
 10/32 anonim ***** válasza:
82%
Időjárás befolyásolása: nagyon kismértékű módszerek vannak erre. Pl. jégkár megelőzésére van ezüst-jodidos rakétázás. Ha fellőnek ilyeneket a zivatarfelhőbe, kevésbé állnak össze jégszemek. Viszont ez a maximum, ennél többre nem képesek.
2023. aug. 6. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!