Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A külsőd meghatározza a...

A külsőd meghatározza a státuszod, kasztod?

Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 16:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél már meg pár politikust....
2023. júl. 2. 17:06
 2/15 A kérdező kommentje:

1

Egyik sem szép.

Ezek szerint a csúnyaság predesztinál politikai karrierre?

2023. júl. 2. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Na, szepsegmegszallott incel elmebetegunket ujra kiengedtek?
2023. júl. 2. 17:10
 4/15 A kérdező kommentje:

3

Ki nem incel manapság?

Az ember nem vizsgálhatja az őt körülvevő világot?

Mi ebben a bűn?

2023. júl. 2. 17:14
 5/15 UlfOrmson ***** válasza:
100%
Max a hozzád hasonló retardált szemében határozza meg a külső a társadalmi státuszt.
2023. júl. 2. 17:16
 6/15 A kérdező kommentje:

5

Tényleg? Én nem külső alapján ítélek, karakter alapján szoktam.

És nem állsz te túl jól e tekintetben.

2023. júl. 2. 17:27
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem, kizárólag olyan karrierek terén, ahol a külső a lényeg. Pl modell. Mindenhol máshol nem sokat nyom a latban.
2023. júl. 2. 17:28
 8/15 A kérdező kommentje:

5

Tényleg? Én nem külső alapján ítélek, karakter alapján szoktam.

És nem állsz te túl jól e tekintetben.

2023. júl. 2. 17:29
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem. De nyaktól felfelé meglévő tulajdonság annál inkább. Ha pedig kasztrendszerben szeretnél élni, menj Indiába.
2023. júl. 2. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
65%

Hat, nezd, meg ferfiszemmel sem vagyok epp egy Adonisz. Se a testalkatom, se az arcberendezesem, vagy epp az izomzatom nem emlekeztet egy gorog felistenre. Aztan az van, hogy megiscsak jol kereso allasom van, elismert es nehezen potolhato vagyok a cegnel, csaladom van, van hol lakni, eleg tartalekom van hogy ne kelljen a gyerekemmel eltartatni magamat oreg koromra. Ehhez kepest ugynevezett 'szep' ismeroseim kozott van egy halom elvalt, vagy alkesz, vagy drogos multu, vagy szakmajaban sikertelen alak. Mi kovetkezik ebbol? Semmi.

Te meg? Te csak csak egy kenyszerbeteg, monomanias elmebeteg vagy aki hetente felteszi ugyanezt a kerdest es kozben porog, porog az agya hogy ugye majd sokan egyetertenek vele es vegre o is tartozhat valahova mert elismerik hogy nem is az o hibaja hogy a kutyat se erdekli, nemhogy a noket. Persze nem a szepsege vagy annak hianya miatt, hanem az elviselhetetlen, nyugos, allandoan sertett, hisztis szemelyisege miatt, mert ki akarna egy siro-picsogo, onsajnaltato senkihazival barmit is kezdeni.

2023. júl. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!