Ha az ember előszerettel ivartalanítja a háziállatait, önmagát miért nem ivartalanítja?
'11:22
Nekem napi 1 átlag elég volt, de mikor nagyon ráuntam, akkor levetkőztem a gátlásaimat és elkezdtem csajozni. Azóta már egy éve élek boldog házasságban.
A kutyád viszont nem tud ilyen életvezerési döntéseket hozni, úgyhogy csak tűri ahogy tudja.
Az ember tud védekezni ha nem akar utódot nemzeni. Ha akar, akkor pedig tudatossan annyit vállal, amennyit fel tud nevelni. És az emberi utód egy idő után képes lesz egyedül is életben maradni.
Az állatok nem tudnak védekezni, minden szexből utódok lesznek, akik ráadásul soha nem fognak tudni magukról gondoskodni. Hidd el, ha minden szex után születne 5 gyerekem, akiket születésük után budiba fojtanának, árvaházba vinnének, vagy simán csak kidobnának az utcára, akkor magamat is sterilizáltatnám.
Meg az állatoknak nem is örömforrás a szex (kivéve egyes majomfajtákat). Sokszor még fájdalmas is nekik az aktus, kizárólag szaporodási ösztönből teszik. Márpedig pont még több kóbor állat az, amire nincs szüksége a világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!