Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hogyan kell a lélektöredékeink...

Hogyan kell a lélektöredékeinket integrálni ?

Figyelt kérdés
Ugye gyermekkorban mindenkinel megtörténik a fragmentacio,tehát az hogy konkrétan több részre osztodunk,és sok részünk ellenállásban van egymással . ezt meditacioval lehet integrálni ,ha igen pontosan hogyan és meddig kell ezt meditálni ? akinek van tapasztalata ebben örülnék ha segítene.

#lélek #gyermekkor #integrálás #fragmentació #lélektöredékek
2023. márc. 22. 01:19
 1/6 Kólauborkával ***** válasza:
98%
Szerintem kategóriát tévesztettél. Én arról sem tudok, hogy a gyermekpszichológiában bármi ilyesmi lenne, amit leírtál. Nekem halandzsának tűnik.
2023. márc. 22. 06:36
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Hatástalanítanid kell a horcruxokat
2023. márc. 22. 07:05
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Ezt identitászavarnak hívják, ami a borderline személyiségzavar egyik tünete. Nem a meditáció fog segíteni, hanem a terápia.
2023. márc. 22. 07:09
 4/6 Psycho ***** válasza:
91%

A telefon vagy számítógép előtt ülő lélektöredéked akkora zagyvaságokat írt, hogy javaslom a többi éleltöredékednek, szépen meditálják ki őt a létezésből...

Annyi sebtől vérzik ez a kérdés, hogy azt sem tudom, hol kezdjem.

Mi az, hogy több részre osztódsz? Multiplex személyiségzavaros leszel? Akkor meditálhatsz napestig, azon az nem segít. Pszichiátriai kezeléssel támogatott pszichoterápia sok éven keresztül talán igen.

2023. márc. 22. 08:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem nem írtam zagyvasagokat,nézzetek utána a fragmentacionak.
2023. márc. 22. 12:10
 6/6 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Én spermium fragmentációt találtam, gyermekkorit nem…
2023. márc. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!