Miért van az, hogy a törvények csak a kis parasztokra vonatkoznak az elitre nem?
"Lopás, sikkasztás, csalás, hűtlen kezelés, pénzmosás stb"
Ugye te sem gondoltad komolyan hogy az átlagember nem tesz ilyesmit?
Pont hogy az elitnek van a legkevésbé szüksége rá hogy csaljon vagy lopjon.
11
Minden amit tesznek igazából annak minősíthető, de mivel nincs dokumentálva ezért nehéz bármilyen konkrét vádat is megfogalmazni.
Szerintem a fő erejük az információ és ahogy azt felhasználják saját érdekeiknek megfelelően. Így jönnek létre hatalmas részvény nyereségek, piaci manipulációk, politikai döntéshozás amely pont az érdekeiknek megfelel, tehát a gazdasági-politikai élet önkényes manipulációja amire a legjobb vád talán a csalás. De mivel nem a keretek között játszanak, vagyis nem ugyanazon a terepen ahol az átlagember, ezért a nem is ellenőrizhetők és nem is vonhatók felelősségre. Mivel ha valamelyikük nem kotyogja el magát akkor sosem derül fény rá.
Ellenben ha egy irodai munkás tegyük fel álbankszámlát ad hozzá a kifizetés listához az nagyon jól bizonyítható.
"Minden amit tesznek igazából annak minősíthető, de mivel nincs dokumentálva ezért nehéz bármilyen konkrét vádat is megfogalmazni."
Ez akkor így csak egy alaptalan konteó.
13
Leírtam alá, ne ragadj ki egyetlen mondatot a kontextusból!
15
Rendben akkor az elit aranyos becsületes nagyszerű emberekből áll!
Így legalább nem kontejjjooooo
16
Leírtam, hogy élnek sokkal jobban. Egyszerűen a törvények nem vonatkoznak rájuk, mert nem a törvények által lefedett térben aktiválnak. Ezt logikusan is be lehet látni, nem kell ennyire naivnak lenni. Hány éves vagy 16?
19
Hát például gondolkozz, hogy is működik a világ! Milyen gyanúk merültek fel majd hirtelen hallgattak el róluk. Ennyire naiv mondom ne légy. Akinek ott a hatalom a kezében az nem fogja használni mert te azt mondod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!