Tudni akarnatok percre pontosan mikor haltok meg ha nem valtoztathatnatok rajta?
Figyelt kérdés
Jó lenne vagy nem lenne jó tudni?2023. márc. 6. 19:50
1/9 anonim válasza:
Persze, hisz a több ilyesféle lényegi információ jobb az életem hátralevő döntéseinek a meghozatalánál, mint a kevesebb!
2/9 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok akor ez alapján terveznek.csak gondolom sokan ettől depresszióba esnenek nem szeretünk arra gondolni hogy korlátozott a letezesunk
2023. márc. 6. 20:31
3/9 anonim válasza:
Akarnám tudni, igen. Lenne módom elrendezni mindent előtte.
4/9 anonim válasza:
Hát, én kb tudom, mikor halok meg, nincs már vissza sok.. Annyira nem jó dolog tudni az ilyet, de legalább tartalmasabb életet élek azáltal, hogy tudom.
5/9 A kérdező kommentje:
4# jó aztán hogy mit jósolnak orvosok vagy bejon vagy nem mamám 65 éves súlyos tüdőbeteg nagyon mozogni se tud mert tüdeje nagy része nem működik így meg nincs elég oxigénje.palckos oxigént szív mikor már nem bírja.
Agyban fekszik egész nap de 4 éve bírja és lehet még 5 évig simmsn bírja pedig 1 évet adtak neki .
2023. márc. 6. 21:38
6/9 anonim válasza:
#5 Kicsit komplikáltabb a szitu esetemben, nem olyan dolog, hogy "vagy bejön, vagy nem".
7/9 anonim válasza:
Ez így kevés információ. Mit nevezünk halálnak? Ha teszem azt előtte 15 évig kómában fekszem, akkor nem sok mindent érek a "halálom" pontos dátumával...
8/9 hollófernyiges válasza:
Biztosan nem. A maradék életemben végig azon rágódnék hogy mennyi van még hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!