Mi miatt ért eddig hátrányos megkülönböztetés?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 09:04
2/10 anonim válasza:
Magyar nemzetiségű vagyok - tótiában.
4/10 anonim válasza:
Sohase volt szép sportos alakom, és ráadásul bvzi is vagyok.
5/10 MDaniel98 válasza:
Két bottal járok mozgásszervi probléma miatt.
6/10 anonim válasza:
Már nem áll fent a probléma, de általánosban azért mert okosabb voltam az átlagnál. Szerintem páran átérzik, es szomorú hogy okosnak lenni ciki
7/10 anonim válasza:
#6 - tökéletesen átérzem a témát!
Itt a gyakorin élem ki magam szellemileg, mert máshol csak hátrányom származna abból, ha kéretlenül osztanám az észt a sok tompának.
8/10 anonim válasza:
Nekem is elég sok hátrányom volt abból, hogy 130 az IQ-m, de sose közvetlenül emiatt ért hátrány. Pl. munkahelyen 3 hülyével kell egy szobába lennem, és ha megtudnák, hogy excelbe nem egyesével pötyögök be mindent, ahogy ők is csinálják, akkor biztos lehordanának, hogy tönkreteszem a táblázatot. Ezek után el lehet képzelni, hogy milyen értelmetlen feladatokkal megy el az egész munkanap.
9/10 NTBS válasza:
Azért, mert férfi vagyok. Az Egyetemen sorozatosan előfordult.
10/10 anonim válasza:
Magyar vagyok. Magyarországon. A hirdetés szerint jogosult voltam segélyre. Amikor összeszedtem a papírokat és megjelentem, az ügyintéző közölte, hogy a segély csak a cigányoknak jár, de ezt a hirdetménybe nem írhatták bele.
Voltam dokinál. Letolatta a nadrágomat, majd kizavart a rendelőből, mert ő megengedheti magának, hogy csak zsidókkal foglalkozzon. (Azért rákérdezett, hogy miért nem viselem a szövetség jelét)
Volt sok hasonló, esetleg kevéssé PC esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!