Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi miatt ért eddig hátrányos...

Mi miatt ért eddig hátrányos megkülönböztetés?

Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Cigany vagyok
2023. febr. 11. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Magyar nemzetiségű vagyok - tótiában.
2023. febr. 11. 11:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Autizmus.
2023. febr. 11. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Sohase volt szép sportos alakom, és ráadásul bvzi is vagyok.
2023. febr. 11. 18:43
 5/10 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Két bottal járok mozgásszervi probléma miatt.
2023. febr. 13. 08:56
 6/10 anonim válasza:
100%
Már nem áll fent a probléma, de általánosban azért mert okosabb voltam az átlagnál. Szerintem páran átérzik, es szomorú hogy okosnak lenni ciki
2023. okt. 7. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 - tökéletesen átérzem a témát!

Itt a gyakorin élem ki magam szellemileg, mert máshol csak hátrányom származna abból, ha kéretlenül osztanám az észt a sok tompának.

2023. okt. 7. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elég sok hátrányom volt abból, hogy 130 az IQ-m, de sose közvetlenül emiatt ért hátrány. Pl. munkahelyen 3 hülyével kell egy szobába lennem, és ha megtudnák, hogy excelbe nem egyesével pötyögök be mindent, ahogy ők is csinálják, akkor biztos lehordanának, hogy tönkreteszem a táblázatot. Ezek után el lehet képzelni, hogy milyen értelmetlen feladatokkal megy el az egész munkanap.
szept. 19. 21:46
 9/10 NTBS ***** válasza:
100%
Azért, mert férfi vagyok. Az Egyetemen sorozatosan előfordult.
okt. 4. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
40%

Magyar vagyok. Magyarországon. A hirdetés szerint jogosult voltam segélyre. Amikor összeszedtem a papírokat és megjelentem, az ügyintéző közölte, hogy a segély csak a cigányoknak jár, de ezt a hirdetménybe nem írhatták bele.

Voltam dokinál. Letolatta a nadrágomat, majd kizavart a rendelőből, mert ő megengedheti magának, hogy csak zsidókkal foglalkozzon. (Azért rákérdezett, hogy miért nem viselem a szövetség jelét)

Volt sok hasonló, esetleg kevéssé PC esetem.

nov. 1. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!