Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Igaz az hogy a konteó (conspir...

Igaz az hogy a konteó (conspiracy theory) kifejezést a CIA találta ki és terjesztette el hogy így fedje el az igazságot arról hogy ők gyilkoltatták meg John F Kennedy-t 1963-ban?

Figyelt kérdés
Tehát akkor a konteók nagyrészének lehet valóságalapja és csak a média próbálja ellehetetleníteni azokat akik az igazságot kutatják?

2022. dec. 16. 09:47
 61/102 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy komolyan el is hiszed amit írsz 🤣
2022. dec. 17. 12:02
 62/102 anonim ***** válasza:
79%

Már ezt az oldalt is ellepték az agyhalott konteósok.

Már nem elég nekik a Facebook, az idióta küldetéstudatukat ki kellett hozniuk onnan. :D

Ne vergődj kérdező, itt már a kérdéseddel vesztettél.

Már világos mire ment ki a játék mert az eredeti kérdéstől már fényévekre vagyunk.

A kovid vakcinák meg egyáltalán nem rosszabbak vagy jobbak mint más oltások.

Csak az a gond, hogy ti konteösok nem objektíven nézitek a dolgokat.

Almát a körtével vetitek össze, félremagyaráztok dolgokat, a megwrősítési torzítás is bőven jwlen van.

A konteósok egy-egy konteó köré épült halmazokat alkotnak, azonban eme halmazok kb. 90%-ban metszik egymást...

2022. dec. 17. 12:10
 63/102 A kérdező kommentje:
Na mégegy covidbirka 🤣 nálad is működött a propaganda, gratulálok :D
2022. dec. 17. 12:28
 64/102 anonim ***** válasza:
76%

0,89%-a a népességnek tapasztalt valami mellékhatást. Szerintem ez jó statisztika.

Csak mert 60 milliónak fél millió ez ennyi százalékja

2022. dec. 17. 12:40
 65/102 A kérdező kommentje:

Én tisztában vagyok ezzel. Tehát akkor mégegyszer:

Korábban visszavontak olyan oltásokat amiknél minden 100.000. embernél jöttek elő súlyos tünetek. Ugyanez a Pfizernél minden 800. ember. Akkor miért adják be még a mai napig, amikor szinte már tényleg csak egy enyhe megfázássá szelidült a vírus? Nem lehet hogy valami korrupció van mögötte? De komolyan nem fordul meg a fejetekben hogy valami nem stimmel?

Na de mennyi volt a covid halálozási aránya az elején? Én nagyjából egy éve követtem aktívabban a statisztikákat (ONS, Egyesült Királyság) és abból kiderült hogy a Covid kb 3-4x halálosabb mint a sima influenza, tehát bőven 1% alatti halálozási arány ami elsősorban időseket, túlsúlyosakat, cukorbetegeket érint. Akkor miért vonatkozott mindenkire egyformán a sok lezárás és miért kellett mindenkit beoltani csecsemőket beleértve, főleg ha ugyanúgy terjesztik az oltottak is és mostmár az is világos hogy több az oltott kórházi covidbeteg mint az oltatlan?

2022. dec. 17. 12:50
 66/102 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tényleg csak nekem logikátlan ez a sok ellentmondás?
2022. dec. 17. 12:52
 67/102 anonim ***** válasza:
72%

"Korábban visszavontak olyan oltásokat amiknél minden 100.000. embernél"

Melyiket, miért, és milyen körülmények között? Gondolkozz egy kicsit, mi is a különbség a két szituációban!

2022. dec. 17. 12:55
 68/102 A kérdező kommentje:
64: annyit pontosítanék hogy nem valami mellékhatást hanem ez csak a súlyos esetek, amiben nincsenek benne a nem jelentett mellékhatások (pl nőknél fokozott menstruációs vérzés, hónapokig tartó covid-tünetű megbetegedések, stb)
2022. dec. 17. 12:56
 69/102 A kérdező kommentje:
67: valamelyik gyerekkori oltásról mondták még a 60as években. Ha arra gondolsz az a különbség hogy nem volt globális náthajárvány, amit egészséges életmóddal és D vitaminnal ki lehet küszöbölni az esetek nagyrészében 😀
2022. dec. 17. 12:58
 70/102 anonim ***** válasza:
100%
Komolyabb náthajárvány már több, mint száz éve nem volt. Akkor viszont brutális puszzítást végzett. De ez hogy jön ide?
2022. dec. 17. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!