Igaz az hogy a konteó (conspiracy theory) kifejezést a CIA találta ki és terjesztette el hogy így fedje el az igazságot arról hogy ők gyilkoltatták meg John F Kennedy-t 1963-ban?
Én nem azt írtam, hogy minden aluliskolázott konteós hanem azt, hogy a konteósok túlnyomó része aluliskolázott.
Nagy különbség!
A konteók logikátlanok, néha önellentmondásosak és általában a tudatlanságra és félramagyarázásra épülnek.
Ezt írtad: "szinte mindig". Ez szerintem nem igazán nagy különbség a "minden" -hez képest. Inkább "szinte" ugyanazt jelenti! :D
De mindenestre megismétlem: a diplomások közt arányaiban ugyanannyi ostoba van mint az aluliskolázottak közt.
És egyébként hol olvastad ezt hogy "hogy a konteósok túlnyomó része aluliskolázott"?
És mi neked az "aluliskolázott", ha már itt tartunk?? Mert a szöveged kontextusából kb az jön le, hogy akinek nincs egy-két diplomája az már mind sudribunkó ... Vagy csak "szinte" mind??? Te egyébként valami Tótumfaktum vagy??? Vagy csak gumiszakon kiizzadtad a diplomát mert apuci-anyuci fizette.??
Ha nem lennének aluliskolázottak, nem szopnának be minden hülyeséget.
"diplomások közt arányaiban ugyanannyi ostoba van mint az aluliskolázottak közt."
Ez meg nettó hazugság...
"Ha nem lennének aluliskolázottak, nem szopnának be minden hülyeséget."
Ezen kívül van más érved is? Mert ez nem érv.
Réges-rég köztudott hogy az iskoláztatás nem emeli az intelligenica-szintet. Erről tanulmányok vannak. De te csak hajtsad mint a pereces! ;)
De, ez a legfőbb érv.
Ugyanis ha valakinek az alapismeretek is hiányoznak kémiából, fizikából, biológiából, földrajzból, az hajlamosabb utánajárás nélkül bekajálni minden hülyeséget.
A konteósok túlnyomó része az ilyen aluliskolázott, alacsony IQ-jú emberek közül kerülnek ki.
Az ilyenek nevezik agymosottaknak a náluk tanultabbakat és büszkén írják ki, hogy ők az élet iskolájába jártak.
Valójában meg síkhülyék.
Persze a diplomások között is vannak konteós idióták, de arányaiban ki sem mutatható kis mennyiségben.
Gődény, Lenkey, Tejfalussy, Madocsai, Papp, Pekár-Szilágyi, stb.
Egy biztos: Te hiányoztál mikor a szövegértést tanították!
Az alapismereteknek (amiket a suliban tanultál) 95%-át már rég elfelejtetted, ha már magad mögött hagytad a sulit. A maradék 5%-nak a felét meg lehúzhatod a slozin, mert hazugság, vagy baromság, vagy azóta már megváltozott róla a tudomány álláspontja.
Kértem egyébként hogy mutasd már meg hol olvastál ilyen statisztikát hogy az aluliskolázottak arányaiban többen hisznek a konteókban. Ezt azüta is várom!
Addig is fenntartom, hogy iskolázottságtól függetlenül kb ugyanakkora az aránya azoknak akik hisznek valamilyen "konteo"-nak kikiáltott dologban.
Te pedig csak gőgből erőlködsz itt bizonygatni valamit amiről fingod sincs. Gyanítom, hogy te egy Y vagy Z generációs emberke vagy.
Tudod mit mondott Arisztotelész?
„A fiatalok gőgösek, mert még nem törte meg őket az élet. Azt hiszik, mindent tudnak, és ebben mindig nagyon biztosak”
Nagy igazság.
Ne magadból indulj ki.
Én nem felejtettem el.
Matek, fizika, kémia, biológia alapok nem változtak.
Nézd, aki elhiszi olyasmit, hogy a repülők mérgeket permeteznek mert fingja nincs mi a kondenzáció, vagy hogy a Föld lapos, az aluliskolázott.
Nem kell ehhez statisztika.
Vicces, hogy tőlem statisztikát követelsz miközben vígan kijelented, hogy az iskolázottak között arányaiban ugyanannyi konteós van, mint az aluliskolázott egybitesagyúak közözött.
Mire föl?
Mellesleg a konteósok azok, akik holtbiztosak mindenben.
Ha valami nem tetszik nekik vagy tényekkel sarokba szorítják őket, akkor előveszik a "hazugság" kártyát és azt hiszik ezzel el is intéztek mindent.
Aztán nem értik miért vannak körberöhögve...
Hiába próbálod kiforgatni a szavaim, tudom mit mondtam. Azt mondtam : a legnagyobb részét elfeljted. Nem mindent. Ha te még mindig mindent 100%-ban tudsz (azért ezt kétlem), akkor valszeg nemrég még a padokat koptattad, de nem baj, majd elmúlik a "nagytudás"! :D
És igen, arányaiban ugyanannyi diplomás hisz a konteókban, mint ahány "aluliskolázott" (habár még mindig várom a definíciód erre, hogy ki számít aluliskolázottnak!).
Mivel szövegértésből nulla vagy elmagyarázom.
Tegyük fel, minden tizedik "aluliskolázott" hisz valamilyen konteóban. Ebben az esetben minden tizedik diplomás is hinni fog benne. Ehhez nem kell statisztikát mutatnom, mert ez egy egyszerű, logikus következtetés. Egyenesen következik abból a tényből, amit - mint már említettem vala - tanulmányok bizonyítanak, miszerint az iskolázottság nem növeli az intelligenciát. (Erre persze az előbb sem reagáltál semmit, ami nem csoda, hisz akkor vékony jégre tévedtél volna... na mindegy.)
Te viszont egy amolyan pökhendi álláspontból fröcsögsz itt hogy így meg úgy az "ostoba aluliskolázottak"... ugyebár, hogy szerintem ezek után illene valamilyen bizonyító erejű statisztikát felmutatni.
Egyébként én a chemtrail elméletben nem hiszek, a laposföld-konteót meg szerintem szándékosan azért találták ki, hogy a valóban egybites agyúaknak is legyen "kártyájuk" amit elővehetnek, ha már nem tudják megvédeni a bombabiztos mainstream-hitüket. Ez Te most meg is tetted! :D Már vártam mikor játszod ki! :DDDD
Még engedd meg hogy hozzá tegyem, hogy számos diplomás és nem diplomás kollégával dolgoztam már együtt az évek során - mind fizikai és szellemi munkakörökben - és sehol egy diplomás sem tűnt ki a teljesítményével csak mert diplomás volt... Nem volt egyik sem intelligensebb az "aluliskolázottaknál". Sőt. Jókat röhögtünk az egyik diplomás kiscsajon a büfében mert képtelen volt számológép nélkül helyesen összeadni! Amíg egész számokat kellett összeadni addig okés volt a csaj, de amikor már pl 3,2+4,7 volt a feladvány akkor már hibákat vétett... Frissen diplomázott a lelkem, hát mit csináljunk... :D
Úgyhogy NEM, a diplomások rohadtul nem intelligensebbek semmiben! ;)
Csupa feltételezésre épül a nézeted, a konteósokhoz hasonlóan.
Te magadból indulsz ki, hogy elfelejtetted az iskolában tanultak 95%-át, TEHÁT én is elfelejtettem.
Hát nem.
A konteóknak semmi közük a mainstream-hoz, tehát feleslegesen szőtted bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!