Igaz az hogy a konteó (conspiracy theory) kifejezést a CIA találta ki és terjesztette el hogy így fedje el az igazságot arról hogy ők gyilkoltatták meg John F Kennedy-t 1963-ban?
"A konteóknak semmi közük a mainstream-hoz, tehát feleslegesen szőtted bele"
És hol írtam hogy köze van egymáshoz??? Mi az hogy "beleszőttem"??
Biztos hogy tudsz magyarul? Angolul nem tudsz, az most már világos, de magyarul tudsz?! Mert most már kételkedem...
"Te magadból indulsz ki, hogy elfelejtetted az iskolában tanultak 95%-át"
Azért elhiheted, hogy beszéltem már jópár emberrel erről és mindenki ugyanezt mondta hogy felére sem emlékszik már a suliban tanultakról. Ja! Diplomásokkal is! Szóval azért mégsem csak magamból indulok ki. Egyébként meg általánosságban beszéltem. Pont lexarom hogy Te, gipszjakab mire emlékszel és mire nem...
Ja, igen, amit tényleg feltételeztem az az hogy felnőttel vitázok. De már nem feltételezem. Vagy valami nagyon együgyű felnőtt vagy, vagy egy gyerek.
Akárhogy is, hagyjuk egymást, nem éri meg az áramot amit a laptop fogyaszt!!!
De szerintem Te még nem is végeztél a tanulmányaiddal, valahol a 14-18 éves korosztályban lehetsz abból ahogy írsz.
Te írkálsz itt fasságokat, nem én.
Egyik állításoddal ütöd a másikat és észre sem veszed.
Na, ez is a konteósok egyik ismérve.
Ahogy változnak a körülmények, úgy változtatják meg a mondókájukat.
Példa a kemtrél.
Állítás: 2004-ben léptünk be az unióba, előtte nem voltak órákig megmaradó kondenzcsíkok, azóta mérgeznek minket.
Cáfolat: 70-es évekbeli magyar magazin, amiben már akkor írtak az órákig megmaradó kondenzcsíkokról.
Állítás megváltoztatása: Már a hetvenes években kezdték.
Cáfolat: Második világháborús fotók amiken ott voltak a sokáig megmaradó kondenzcsíkok.
Állítás megváltoztatása: Már a második világháborúban kezdték.
Na most őszintén, ezt nem kizárólag kiröhögni lehet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!