Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » 2030-re a Világgazdasági...

2030-re a Világgazdasági Fórum összes célkitűzése meg fog valósulni?

Figyelt kérdés

Például a digitális pénz amelynek köszönhetően az összes tranzakcióid követve lesznek?

[link]

2022. nov. 10. 09:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%
#19 Persze b+, élvezem, hogy 2,5+ éve próbálom a segghülye emberek szemét felnyitni, amíg nem késő. Végülis előre tudom, mi lesz a következő években, meg konkrétan a politikusoktól kezdve mindenki nyíltan beszél róla, de jaa, biztos kontejós vagyok. Mi más is lennék. Más szót nem is ismertek. Gyönyörűen mutatod amúgy mit eredményez 3-4 oltás. Na ezért zárom le itt a témát. Abszolút nem fogtok ti már semmit fel az egészből..
2022. nov. 18. 15:48
 22/34 anonim ***** válasza:
78%
Ezek szerint 2,5 éve magyarázzák neked, hogy az állításaidat bizonyítanod is kéne, és ennyi idő alatt sem sikerült ezt felfognod? Azért ha valóban ennyire nehéz lenne a felfogásod, akkor írni se nagyon tudtál volna megtanulni, szóval a másik opció, hogy tényleg csak trollkodsz.
2022. nov. 18. 15:51
 23/34 anonim ***** válasza:
77%

"Végülis előre tudom, mi lesz a következő években"

Akkor nem is kell a következő évekig, elég, ha csak a jövő hétig biztosan látod előre a jövőt, ezt pl. a jövő heti lottószámokkal bizonyíthatnád is, csak egy kis amolyan gyorsteszt képpen. Ugye megérted a bizalmatlanságom, ha nem hiszek el bármit bárkinek bemondásra. :)

2022. nov. 18. 15:53
 24/34 anonim ***** válasza:
71%
Nem is kellenek a lottószámok, nekem elég ha az ukrán háború pontos eseményeit leírod előre egy héttel! Melyik nap, konkrétan hol és pontosan mi fog történni?
2022. nov. 18. 15:58
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Hajajj, mennyi 4 oltásos, szóra sem vagytok érdemesek. 😅😅😅 A hamarosan érkező, következő mesterséges pandémiára is tessék beadatni az oltássorozatot. 😉 Na én léptem. Minden jót. 😘
2022. nov. 18. 16:34
 26/34 anonim ***** válasza:
71%

"Na én léptem. "

De jó lenne, ha csak egyszer az életben nem kamuznál...

2022. nov. 18. 16:36
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Most aztán jól megasztontad nekem. Húhaaa. 😅 Én sohasem hazudok, baromira komoly dolgok ezek. De semmi gond, megértem, hogy 4 oltás után nincs már benned egy csepp értelem sem. Ezzel jár. Az olyanok, mint te mondják az eu parlamentre is, hogy kontejó. Ezzel az agyhalott szinttel meg már nem tudok mit kezdeni. Épp ezért hagyjuk egymást békén. Oké? Köszipuszi.
2022. nov. 18. 16:48
 28/34 anonim ***** válasza:
47%

Akkor mégsem léptél?

Miért is lett volna másként...

2022. nov. 18. 16:51
 29/34 anonim ***** válasza:
72%

"Én sohasem hazudok"

Az előbb is hazudtál, hisz azt állítottad, hogy te innen léptél. Előtte is hazudtál az állítólagos hatalmas tudásodról a jövőt illetően, hiszen semmi konkrétumot nem vagy képes megjósolni. Plusz minden egyes alkalommal hazudsz, amikor a semmivel nem bizonyított összeesküvéseidet tényként próbálod előadni. Lényegében tőled az lenne a fura, ha végre egyszer olyasmit állítanál, ami hiteles.

2022. nov. 18. 17:11
 30/34 anonim ***** válasza:
66%
"Nem lesz semmid, de boldog leszel." Gyönyörűen alakul ez.
2022. nov. 18. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!