A lookizmus ellen miért nem harcolnak?
Minden nap leírod 20x, hogy a külsőd miatt néz szarba a társadalom, csak az a baj, hogy a gyakoris aktivitásod alapján mi jól ismerünk belülről is. Sőt, csak úgy ismerünk!
Nyilván senki nem fogja elhinni egy spammelő monomániás elmebetegnek, hogy a kinézete miatt közösítették ki. Ez olyan mintha egy alkoholtól bűzlő húgyfoltos ember magyarázná, hogy a politikai beállítottsága miatt nem kap munkát.
Teljesen felesleges a hadjáratod: olyan szinten járattad le magad, hogy nekünk itt a gyakorin már akkor se adod be ezt a "külsőm miatt" mesét, ha a fejed tetejére állsz.
31: REMEK a hasonlat! :)))))
Nekem az jutott eszembe, mikor a rablásnál _tettenért_ CCC óbégat, hogy azért tartóztatják le, mert C. És persze diszkrimináció, fajgyűlölet, nácifasizmus.....
:DDDD
"Igen, mert azt látjuk, hogy akik jó külsővel lettek megáldva azoknak nincs semmi személyiségük semmi kommunikációjuk csak jó nagy egójuk és jár minden szociális siker alanyi jogon."
Ez pedig csak egy újabb hazugság, amivel magadat nyugtatgatod, ahelyett hogy tennél azért hogy végre egy értékes ember lehess!
37
Aki a Maslow piramis alján ragad annak mit róhatsz fel?
Figyelj, én többet értem el az életben mind karrier, mind tanulmányok, mint anyagi helyzet terén mint a nagy többség.
De zavar, hogy sokkal több siker és boldogság érhetett volna még ennél is ha ne lenne ennyire beleivódva a náci erőkultusz a társadalomba!
36
Ha rám sajnálod is, ne sajnáld a többi többmilliós tömegre, akik úgyszint a náci erőkultusz áldozatai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!