Mi határozza meg egy keret erősségét?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet az, hogy eltérő dolgokat teljesen másképp látnak az emberek és képtelenség őket meggyőzni a saját keretünkről? Mik azok a tényezők, amik befolyásolják egy keret erősségét?2022. okt. 26. 10:29
1/8 anonim válasza:
Az idiotizmus. A legerősebb keret az ostobaság.
2/8 A kérdező kommentje:
Vegyük mondjuk a futást példának? Valaki még a gondolatától is rosszul van, nem érti, hogy miért kellene futni bárkinek is. Valaki viszont annyira élvezi a futást, hogy az összes szabadidejét erre áldozza. Ugyanaz a tevékenység és két szöges ellentétes vélemény és érzés. Ezt miért van? Mitől látja valaki így valaki úgy?
2022. okt. 26. 12:33
3/8 anonim válasza:
Szocializáció. Ha pl egy kisgyereket elviszel néhányszor túrázni, akkor valszeg felnőtt korában szeretni fog túrázni. A lényeg, hogy a gyerekkori túra ne legyen nagyon rossz élmény. Természetesen kell csinálni, mint a kajálást és már meg is fertőzted vele. Sok mindennel így van. Nekem pl sokáig nem volt biciklim ezért baromi sokat sétáltam, emiatt most is sokat sétálok és nagyon élvezem.
4/8 A kérdező kommentje:
A tevékenységhez köthető élmény vagy emlék? Ez logikusan hangzik.
És akkor például miért látnak valakik a kudarcban katasztrófát valakik meg tanulságot? Mi határozza meg, hogy melyik jelentés az erősebb?
2022. okt. 26. 12:50
5/8 anonim válasza:
A futásmániához specifikus testi adottság is szükségeltetik. Pusztán nevelési kondicionálás ehhez édeskevés!
6/8 anonim válasza:
Keret, mármint személyiség, világkép?
7/8 A kérdező kommentje:
6-os Igen, körülbelül. Mármint arra gondolok, hogy hogyan értelmezzük a világ jelenségeit. Mit mesélünk magunknak.
2022. okt. 27. 18:10
8/8 anonim válasza:
Az élet szépsége,képezld milyen egyhangu lenne ha minden virág,állat,ember,ház ugyanolyan lenne.Az inkább börtön lenne nem élet.Ide is 1 millio dolgot irhatok,a legnagoybb őrület a választás.Nehéz választani.
Ezekkel az ember születik és meg is tanulja élete során.Az élet is alakít minket.
Pl egy sivatagos területen előnyös ha szereted a datolyát,mert sok ,más kaja nincs.
Gyerekoromban utaáltam a gombát de már szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!