Egy mai modern műanyag szemüveg keret plussz diopriás 2 darab lencse mennyi idő alatt bomlik le? Elbomlik egyáltalán?
Figyelt kérdés
Valahol kint a határban a termőföldön hagytam el még nyáron. Mivel ott dolgozom. Őstermelő vagyok. Nem szándékosan hagytam el . Mivel nem találtam meg valahol ott van a földben. Mennyi idő alatt eszi meg az idő ? Jobban megkérdezve lebomlik e ? Ha igen mennyi idő lehet ez ?2019. dec. 12. 16:29
1/5 anonim válasza:
földben nem bomlik
napon az UV tudja aprítani
2/5 anonim válasza:
Miattad fog kipusztultni az emberiség.
Viccet félretéve átérzem, én is rosszul érzem magam az ilyesmitől (én egy kulacsot hagytam el). De engedd el, nem miattunk lesz gáz. Ha mindneki ilyen lenne, mint mi, nem is lenne baj..
3/5 A kérdező kommentje:
környezetvédő ember vagyok ,de most nem ez miatt kérdeztem kettes. Csak érdekel,hogy mi lesz a sorsa idővel. Lebomlik e vagy sem. Nem biztos,hogy benne van a talajba a föld alatt. Lehet,hogy a föld tetején van csak nem vettem észre,hogy hol.
2019. dec. 12. 20:44
4/5 anonim válasza:
1 millió év tehát emberi ésszel felfogatatlan.
5/5 gerati6395 válasza:
Csak a napfény tudja lebontani, szerintem kell neki vagy 200 év.
Pripjaty városában 30 év után is vígan megvannak a műanyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!