A férfi monogám élőlény?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 11:15
11/23 anonim válasza:
#10 (12:56) - vezesd le saját magad a kapálásban, kaszálásban, stb.! Ez gyakoris eszmecsere a jelenben van - nem a klerikáltotalista középkorban!
12/23 anonim válasza:
Nekem nincsenek ez irányú problémáim, tehát vezesse le az, aki erre rászorul! :D
13/23 anonim válasza:
Legyetek buddhisták, azok tök normálisak! :)
14/23 anonim válasza:
Itt is a mértéken van a lényeg.
Aki csak mulatságból kacsingatna, az inkább fékezze meg magát.
Vagy, ha már ott van a gyerek, stb...
Viszont akinek már más gondolata sincs, már a falat rágja, és se dolgozni, se aludni nem tud miatta... na, az beszélje meg a párjával ezt, és találjanak ki valamit.
15/23 anonim válasza:
"és ezzel máris változtatott a végeredményen."
A látszólagos végeredményen igen. Viszont a lényeg nem változott, ahogy egy homoszexuális ember sem lesz hetero azért, mert házasságot köt egy ellenkező neművel.
16/23 anonim válasza:
Aki homo, az ne házasodjon.
Aki nem bír monogám életet élni, na az se !!
Nem kötelező beledögleni....
17/23 anonim válasza:
Ez most egy tudományos kérdés, nem erkölcsi.
18/23 anonim válasza:
Az erkölcs belefér a társadalomtudományba.
19/23 anonim válasza:
Az erkölcs vizsgálata igen, az erkölcsi prekoncepció nem.
20/23 anonim válasza:
Az én válaszomba belefért, én megengedem magamnak a többi nem az én problémám! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!