Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az igaz, hogy a társadalom...

Az igaz, hogy a társadalom totál náci alapon van felosztva genetikai szempont szerint?

Figyelt kérdés

Tehát ha megfigyeljük hasonló genetikai szintű emberek (külsőre elsősorban) egymáshoz húznak és saját kasztokat hoznak létre és ezen kasztok eltérő életérzést, életélményt nyújtanak. Nyilván az életélménye a genetika magas fokán állók kasztjának lesz. És így csökken fokozatosan.

Miért titok ez? Miért tagadnánk?

Senki nem figyelte meg, hogy hasonló genetikájúak saját kasztokat hoznak létre?

Ennek is biztosan van egy evolúciós magyarázata!

2022. okt. 23. 02:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is olvastam, hogy hasonló a hasonlónak örül, és az nagyon ritka, hogy az ellentétek vonzanák egymást. Lehetséges, hogy ez az embernek biztonságot ad, hogy aki olyan, mint én, az úgy is érez, mint én, és abban bízhatok.

Én szeretem az idegen kultúrákat tanulmányozni, tetszenek a jóképű, fekete pasik, de az ő világuk más világ, nem igazán bíztam bennük. Inkább egy hozzám hasonló gondolkodású , magyar srácot választottam párnak.De ugyanígy tetszenek az afgán férfiak is, de eszemben sincs egy férfi miatt vallást cserélni, pláne burkát hordani. Ez szerintem nem annyira genetika, min inkább kultúra, neveltetés és habitus kérdése.

2023. márc. 7. 20:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Minden faj náci alapon osztja fel a saját faját. Ösztönlények. Szerencséjük volt a nácikkal. Én az egész világot elpusztítottam volna.
2023. márc. 7. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!