U. Xorter kérdése:
Mivel foglalkozna egy földgyógyász, ha lenne ilyen szakma?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 22:59
1/8 anonim válasza:
A Föld számára az ember a legártalmasabb, szóval az emberek kiirtásával.
2/8 anonim válasza:
Marmint milyen fold, fold vagy Fold? A ketto meroben mast takarna.
3/8 Sh4dowth3w0lf válasza:
Majd ha létrejön a földgyógyászat (vagy Földgyógyászat?) mint tudományterület, akkor a létrehozói majd eldöntik, hogy mivel foglalkoznak. Addig sajnos maximum találgatni tudunk, hogy mit takarhat a megnevezés. Nekem pl. a "Földgyógyászat" kifejezésről az ugrik be elsőre, ahogy emberek megpróbálják ellensúlyozni az emberi tevékenység, vagy más ismeretlen dolog következtében kialakult károkat az ökoszisztémában.
4/8 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg saját magaddal, miután te találtad ki.
De akkor visszakérdezek, ha lenne olyan állat hogy medvedisznóember, akkor annak milyen tulajdonságai lennének?
5/8 Szirty válasza:
Hány darab férfi WC lenne egy csillagrombolóban ha létezne olyan?
6/8 Sh4dowth3w0lf válasza:
Egy sem. Nehogy má' el$7@&ják az időt amit lőgyakorlaton is tölthetnének.
7/8 anonim válasza:
Le vagy maradva, én diplomás földgyógyász vagyok.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a Föld, és egy adott terület, régió, birtok, érdő, víz, vegyszer mentésitésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!