Ablonczy Balázs most nemrég megjelent Száz év múlva lejár? c. könyvéhez mit szóltok?
2022. jún. 28. 20:22
11/19 A kérdező kommentje:
Szabadkőművespáholyok jegyzőkönyvei valósak, vagy csak az olyanok írták, akik a szabadkőművesekre kenik Trianont? Mert olyan már volt, hogy hamis iratokat csináltak a zsidók "bűnösségéről" Trianonban. Holott erről tudni kell, hogy a zsidóság próbálta megakadályozni az elcsatolásokat.
2022. júl. 28. 10:32
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy az eredeti szerződés lejárt-e volna száz év múlva, mivel most már nem az van érvényben.
14/19 A kérdező kommentje:
Hát ez nem éppen bizonyíték arra, hogy itt tényleg történt ilyen. Sokan sokféleképpen fogalmazták meg a véleményüket erről-arról, de ebből nem az látszik, hogy Trianonban volt szerepük. A cikk is azt írja, hogy nekik tulajdonítják csak egyesek. Ez pedig az, amiről én beszéltem.
2022. júl. 28. 20:56
15/19 anonim válasza:
Tehát semmi nem számítmár? Szurkol az antant győzelmének, lázító röplapokat terjeszt a katonák között, pacifista nézeteket terjeszt és támogatja Magyarország önkéntes egyoldalú lefegyverzését amikor román szerb és cseh erők foglalják el területét, később internacionalista kommunista kormánynak lesz később minisztere vagy magasrangú köztisztviselője és alacsonyabb beosztású apartcsikja ?
Tehát nem voltak magyarellenesek, nem voltak kártékonyak a Galilei kör tagjai ?
16/19 A kérdező kommentje:
Szurkolók is keményen szurkolnak, törnek meg zúznak, de ezek egy meccs eredményét nem befolyásolják.
2022. aug. 1. 06:37
17/19 anonim válasza:
Nem hasonlítható a focimeccshez, ha valaki harcol a hazája ellen, lázadást szít a háború alatt.
18/19 A kérdező kommentje:
És persze a nagyhatalmakat befolyásolja a döntésekben, hogy elhallgassák a lezuhant repülő csészealjak esetét. Tudod én már kinőttem az összeesküvés elméletekből. A dolgok nem ennyire rafináltak. Vannak összeesküvések, de azok nem ilyenek.
2022. aug. 1. 09:05
19/19 anonim válasza:
Mi ebben az összeesküvés elmélet? Mindent ami neked nem tetszik automatikusan annak nevezel? Hány éves is vagy? A Galilei kör tevékenysége jól dokumentált, nem kell hozzá semmilyen elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!