Ablonczy Balázs most nemrég megjelent Száz év múlva lejár? c. könyvéhez mit szóltok?
SZÁMOMRA...-írtam. Szerinted ez udvarias megfogalmazás, vagy proli stílus?
Amúgy miért viszolyogsz így a szakmunkásoktól? Ők is emberek. S előfordul, hogy egy szakmunkás különb ember, mint egy politikus vagy egy orvos.
Lehet. Erről nem olvastam. Különösebben nem fogom a prolikat védeni, de tudtommal viszont a terroristáknál az a helyzet, hogy az utóbbi évtizedek legkiemelkedőbb ilyen egyénei gyakran messze-messze átlag feletti életszínvonalat biztosító családokban nőttek föl. Lásd Vörös Brigádok, Oszama bin Láden. Elkényeztetett gyerekek, ilyen, veszélyes fazon lett a román diktátor egyik fia is.
3-as, köszönöm, megkaptam a magánlevelet. Ha kérhetem, ebben a stílusban ne politizáljál, mert szégyent hozol a nemzeti oldalra.
(IRA, ETA, korzikai és szárd terroristák, német terroristák, olasz anarchisták)
blah blah kedves idegen származású! Ezek már csak papíron léteznek.
Na, a legendáktól elrugaszkodva jól leproliztátok egymást, és már a terroristáknál tartotok.
A témához annyit, hogy Ablonczy olvassa el a szabadkőműves páholyok jegyzőkönyveit, aztán tűnődjön el az ő “elfogulatlanságán”.
OSZK.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!