Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Rózsa Sándornak miért van...

Rózsa Sándornak miért van pozitív megítélése?

Figyelt kérdés
Toroczkai egy videójában a romantikus erőszak esik eső című száma szólt. A dallam baromira tetszett és megtaláltam, és meglepve tapasztaltam, hogy ez Rózsa Sándorról szól. Hogy lehet ő egy pozitív figura? Korábban is láttam hasonló körökben, hogy pozitív megítélése van. Itt mit gondolnak róla az emberek? Én tudom rosszul, hogy ő szimplán egy rablógyilkos volt? Vagy van valami több amit kihagytam ezzel?
2022. máj. 10. 12:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Azt nézd, hány olyan személy van a magyar társadalomban, aki rossz példát mutat a népnek, mégis imádják!

Ott van például Tibi atya. Rendszeresen arra biztatja a - főleg fiatalokat - népet, hogy az alkoholizálás, rendszeres lerészegedés milyen menő dolog! A nőket is gyakran gyalázza különböző posztokban! Mégis, hatalmas követőtábora van!

Imád "beleszállni" celebekbe is, miközben ők nem ártottak neki!

Nálam most ásta el magát végleg, amilyen gusztustalan módon Berki Krisztián haláláról írt! Mégis, ami a legszomorúbb ebben, hogy az embereket ez is szórakoztatja, ahogy egy halott emberről ír...

Tehát, ha nem lenne ilyen romlott a társadalmunk, amilyen mindigis volt, nem lennének ilyen Rózsa Sándor félék az egekig magasztalva! Ám, sajnos ez kell a népnek...

2022. máj. 10. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként abba is gondolj bele, hogy a suliban is mindig azok a fiatalok voltak a legnépszerűbbek, akik rendszeresen bántalmazták a társaikat! Őket imádták a lányok, nekik volt a legtöbb haverjuk! Látod, ez sem helyes, mégis így van már gyerekkorban is, sajnos...
2022. máj. 10. 13:53
 13/16 A kérdező kommentje:

Tibi atyát én sem szeretem, de teljesen igaza van azzal a bűnözővel kapcsolatban, és jó, hogy megdöglött. Milyen ember lövi be magát halálos mennyiségben úgy, hogy a gyerekére vigyáz? Az influenszerekkel kapcsolatban is igaza volt. Ha nem akarják, hogy kritika érje őket, ne posztolják ki azt is, hogy mikor mennek fosni.

12 ez egy jó kis incel nice guy talking point. Szóval nagy hülyeséget írtál

2022. máj. 10. 13:58
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

Okoska! Mond ezt meg például Tisza Gábor szüleinek, hogy a fiúk egy szerencsétlen incel volt, azért akasztotta fel magát! Hogy lehetsz ennyire primitív gyökér, kérdező?

Szerinted akit piszkálnak, az egy nyomorult incel...

Ha öngyilkos lesz egy ilyen fiatal, az is az hibája, nem azé a sok nyomorulté, aki tönkretette az életét!

Mit szólnál hozzá, ha a te gyereked is ilyen helyzetbe kerülne, amikor nem látna más kiutat az öngyilkosságon kívül, annyira megkeserítik az életét az iskolatársai?...

2022. máj. 10. 14:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Úgy nevelem fel a fiaimat, hogy meg tudják védeni magát, és ki tudjanak állni magukért.

Egyébként én is áldozata voltam ennek. Sokáig dühös voltam ezekre az emberekre. Aztán rájöttem, hogy egy kretén voltam, és nem csoda, hogy engem szemeltek ki erre. Ez a normális. Vannak birkák és vannak farkasok. A farkasok néha elvisznek egy birkát. Egyszerűen gyenge volt. Elolvastam egy cikket, ahogy nézem, csak gúnyolódtak rajta, szóval a bullying nem is volt durva.

2022. máj. 10. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha nincsenek kéznél királyok, hercegek, akkor a haramia lesz a sztár. A köré épített romantika... ha az csak parasztromantika és az irodalmi művek hozadéka. Tenyeres-talpas, akasztanivaló rablógyilkos volt. A korabeli zsiványok szemben álltak kb. mindennel, nemcsak az államhatalommal és távolról sem csak az uraságokat fosztogatták.
2022. máj. 10. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!