Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Milyen nyomorult életünk lesz...

Milyen nyomorult életünk lesz 2030-ban?

Figyelt kérdés

Nem lesz belső égésű motorral hajtott autó és más jármű kapható.

Műhúst fogunk enni (ezért is jött tiszta véletlen jól a Covid mert az ízlelésünk szaglásunk kiiktatja így az étkezés nem fog élvezettel párosulna, “sokkal tudatosabb lesz”)

Valószínű nem lesz heteró házasság csak homo, és engedélyt kell majd kiváltani egy gyerek vállalására.

Nem lesz saját telkünk, házunk, ingóságaink. Mindent bérelni fogunk.

Ismeretlen hatású és eredetű oltásokat fogunk kapni évente többször is.

A privát szféra fogalma értelmezhetetlen lesz hiszen 0-24-ben figyelni és hallgatni fognak.

Ti felkészültetek erre? Izgatottan várjátok, hogy végre a tudomány diktálja mindennapjainkat és minden spontaneitástól meg legyen fosztva az életünk?

2022. ápr. 24. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

Igen, folyamatosan keszulok, hogy kimaradhassak belole. Mert hogy a transzhumanista diktaturan kivul is lesz elet, csak sokkal-sokkal nehezebb.

Egyebirant ezzel a problemaval csak azoknak kell megbirkozni, akik tulelik a kozelgo atomhaborut.

2022. ápr. 24. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
szerintem meg tedd össze a két kezed, hogy ma élsz, mert mind egy hagyományos paraszti faluban, mind egy random 20. századi diktatúrában (volt egy pár) kikészültél volna.
2022. ápr. 24. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, sajnos elég sokan megpróbálkoztak már mindenféle zaikkunpakk megvalósított társadalmi utópiákba belekényszeríteni az embereket, átalakítva a társadalmat és vele a fogyasztást, de szerencsére egyik sem lett tartós, és tökéletesen senkinek sem sikerült. Valami változni fog, és soha nem jön már vissza, de hogy az új világrend sem születik meg teljes úgy, ahogy akarják azok akik akarja, az is biztos.
2022. ápr. 24. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
Hüje!
2022. ápr. 24. 23:40
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
A fidesz eltakarítása a legfontosabb, és akkor minden rendben lesz.
2022. ápr. 25. 01:07
 6/12 anonim ***** válasza:

A felvázolt disztópia lehetőségéért inkább a politika, az emberi irigység, mohóság a felelős, nem a tudomány.

- - - - - - - - - - - - -

Ha kezedbe adnak egy bicskát, és kinyitod, a te döntésed, hogy vágsz vele egy karika kolbászt megadnak, vagy beleszúrod a saját nemiszervedbe.

A tudást is lehet jó, és rossz célra használni.

- - - - - - - - - - - - - -

Én a tabletemen már régen leragasztottam az előlapi kamerát.

2022. ápr. 25. 01:16
 7/12 MDaniel98 ***** válasza:
Szerintem sem jó irányba haladnak a dolgok, de azért én ennyire sötéten sem látom a jövőnket, egyébként a 3#-al értek egyet.
2022. ápr. 25. 11:29
 8/12 Dzsonszi ***** válasza:
87%
#5 Eddig nagyon jól haladtok azzal az eltakarítással xd
2022. ápr. 25. 12:06
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Te ehetsz műhúst, én maradok az állatnevelésnél. Nem tudom te hogy vagy vele, de én sosem kaptam ismeretlen oltást és sosem fogok.

Sajnos azt a jól látod, hogy a bérlemény itt is kezd divatba jönni, de ebben a magyarok messze hátul vannak, a többség itt még fontosnak tartja, hogy saját ingatlanja, telke legyen, európában ez csak a gazdagok kiváltsága.

Továbbra sem tudom hol élsz, de engem a szomszéd Marinénin kívül, aki nyugdíjas és egész nap otthon van, nagyon nem figyel senki, se a rendőrség, se az FBI vagy valami egyeb gyanús szervezet.

Az autóktól sem tudom miért félsz, a te eletedben még garantáltan kaphatóak lesznek a robbanómotoros autók, de szerintem még az unokáid is vehetnek majd…

Szerintem csak a semmire pánikolsz, mert sok youtubeos összeesküves elméletet nézel.

2022. ápr. 25. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Az általános téveszme ezzel a disztópiával kapcsolatban az, hogy ezt kényszerrel fogják elérni. Pedig a pszichopolitikai hatalom lényege épp az, hogy mindenki magát veti alá. Az új big brother cuki és barátságos, önmagunk beteljesítését kínálja.
2022. ápr. 27. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!