Az incel "probléma" valós társadalmi probléma vagy a szőnyeg alá söpörjük?
Nem vagyok túl sikeres a nőknél és sose ment a csajozás de ettől az incel dologtól sugárba hányok. Bocs a nyers fogalmazásért de semmilyen közösséget nem érzek ezekkel a "férfiakkal".
Ha valami nem megy akkor magamba keresem a hibát és nem másra mutogatok.
Ezek az úgy nevezet incelek, folyton a belső értékeikre hivatkoznak. Nem értem milyen belső értékekre gondolnak de ez egy éretlen és frusztrált hozzáállás és kicsit se vonzó belső tulajdonság szerintem egy nőnek se.
Szerintem a sikertelenségük első oka, hogy belül nincsenek rendben. Nem a külső és az anyagi dolgok.
11
Persze, van olyan is amikor a mentális egészség az oka. Azt kezeltetni kell.
De a személyiségre nem lehet fogni, hiszen mindenféle személyiségűt lehet nővel látni, legyen az nárcisztikus, pszichopata, agresszív, arrogáns, nőverő, manipulatív, kényszeres hazudozó stb. Azt mondod ezeknél az emberi csúszómászóknál rosszabbul állnak belső tekintetében az incelek? Hát ezt magad sem hiszed el szerintem!
Hacsak nincs valami súlyos mentális betegség akkor általában a külső, tehát a szexuális vonzalom hozza össze az embereket, és nem a belső. Ha netán a belső is klappol akkor jól működő hosszú távú kapcsolatra is esély van, de mindig a szexualitás az első lépés. Ha nem izgatod fel a nőt a külsőddel akkor lehetsz akármekkora angyal. Az incelek is emiatt frusztrálódtak be, mert nem értékelte senki azt, hogy rendesek voltak. Ezért feltették a kérdést, hogy akkor minek? Úgyis mindegy.
Nem egy "és" kellene a kérdésbe? Úgy volna logikus nem?
Valós társadalmi probléma és a szőnyeg alá söpörjük és utána lehetne egy vagy. Vagy nem.
Azt gondolom az incel bizony címkézés és nagyon nem szerencsés. Összemos és leegyszerűsít személyeket és a problémáikat. Ráadásul maga az incel szó pejoratív és elítélő, ami nem túl erkölcsös hozzáállás a társadalom részéről, mert ezzel kvázi tovább bünteti azokat a fiúkat/férfiakat, akiknek éppenhogy segítségre, de legalábbis elfogadásra lenne szüksége.
Ami a cikkben leírt -női tanárok által incelek miatt elszenvedett -attrocitásokat illeti, ezeknek számtalan oka lehet, a cikk írójának érdemes lett volna ezeken elgondolkodni, nem incelezni egy jót.
"Azt mondod ezeknél az emberi csúszómászóknál rosszabbul állnak belső tekintetében az incelek?"
Igaz nem engem kérdeztél, de igen. Az általad felsoroltakat, ha bajosan is, de vannak, akik tudják kezelni. De amikor valaki incelkedik, amikor állandóan csak játssza az áldozatot, mindenért másokat okol, folyamatosaj csak panaszkodik, stb, azt senki nem bírja és nem is akarja elviselni.
"Azt mondod ezeknél az emberi csúszómászóknál rosszabbul állnak belső tekintetében az incelek?"
Nem, nem ezt mondom. A belsőnk nem egy két dimenzios dolog, hogy felhuzzuk erőszakos - szelíd vagy más ellentétpárra a sikertelenség okát. Az viszont tartom, hogy első sorban belső oka van.
Ugyanugy mondhatom neked en is, hogy mindenféle külsejű es anyagi helyzetű férfit lehet látni nővel.
"De amikor valaki incelkedik, amikor állandóan csak játssza az áldozatot, mindenért másokat okol, folyamatosaj csak panaszkodik, stb, azt senki nem bírja és nem is akarja elviselni."
Végül is a nőknél ez teljesen elfogadott, hogy minden hétre jut egy megvert, megerőszakolt, cserbenhagyott, akik aktuálisan sajnálni kell. Általában jó sok műkönnyel, meg a kamerák állásával játszva a hatalmas színjáték mellé.
Lassan olyan lesz ez, mint régen az icebucketchallange, hogy kihívják egymást, és akkor a következőnek kell kitaláni valamit következő hétre a címlapokra.
Az a pár valós, figyelmet érdemlő eset meg soha nem derül ki, hála az ilyeneknek, akik miatt ilyen lekicsinylően lehet mára már írni az egészről, mert hagyták médialátványossággá butítani a valós problémákat.
Nincsenek férfi műsorok reggel a tv-ben, csak egy rádióműsor, ahol idióta a bagázs, a hasonló problémákat mellőzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!