Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi az élet legfényesebb és...

Mi az élet legfényesebb és legsötétebb oldala?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok nemcsak a fogalmakra, hanem a miertekre is

2022. ápr. 12. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Legfényesebb az egészség nanboldogság, legsötétebb a szenvedés a kín és a halál.

Bár ez elég relatív de leírtam a saját véleményem 😅

2022. ápr. 12. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egészség és a boldogság*
2022. ápr. 12. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha léteznel féreglyukak, akkor az magával vonja azt is, hogy leget olyan féreglyukat csonálbi amiböl végtelen foton sugárzik ki, szerintem annál fénuesebb nincs, ha nincs foton az meg a legsötétebb. Hú de jó vagyok ma.
2022. ápr. 13. 06:24
 4/6 MDaniel98 ***** válasza:
93%
Attól függ milyen értelemben használod a legfényesebb és a legsötétebb foglmakat.
2022. ápr. 13. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Továbbá minden embernek más ez.
2022. ápr. 13. 23:33
 6/6 Kései Sirató ***** válasza:

Legfényesebbek a boldog találkozások, szerelmesnek lenni, úgy, hogy viszonozzák, és ilyenek a "mérföldkövek", mint pl. eljegyzés, esküvő, sikeres felvételi, diplomaosztó, fizetésemelés, gyerek születése (feltéve, hogy tervezett és várva-várt gyerekről van szó), örökbefogadás, autóvásárlás, jogsi megszerzése és még milliónyi más ragyogó pillanat van az életben.

Az élet legsötétebb oldala valakinek az elvesztése (halála), akit szerettünk, háború, éhezés, börtönbüntetés (főleg ha ártatlanul ül valaki), gyógyíthatatlan betegség, fogyatékkal született gyermek, bűnöző a családban, munkahely elvesztése, mindenféle tragédia, árvíz, baleset, sikertelen vizsgák, válás, barátok elvesztése, nem kívánt terhesség, gyermekmunka, kényszermunka, terrorizmus, stb.

2022. ápr. 20. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!