Az ilyen "férfijogi mozgalmak" mit akarnak elérni, kiharcolni?
Annó a nőket teljesen elnyomták pl. semmilyen életpálya nem állt rendelkezésükre a gyerekszülésen, háztartási munkán kívül, de ezek a férfijogi oldalak szinte semmi másról nem szólnak, minthogy egy csapat pasi dühöng, hogy a nők nem akarnak lefeküdni velük. Ilyen a "Férfihang" Pl.
Az ilyen oldalaknak, mozgalmaknak van valami konkrét célja is, amit el akarnak érni? Mert nem hiszem, hogy manapság annyi férfit érintene az elnyomás, mint régen (manapság még pár helyen) nőt.
Kérdező - úgy látszik még nem volt "vérszívó" asszonyod, nem forgattak ki a vagyonodból pszichopata nők, nincsenek "anyasebeid", stb.. Ha a Férfihangon tárgyalt problémákat nem érted - az nem azért van mert azok nem léteznek - hanem azért, mert még kívül esnek a tapasztalati körödön.
Igenis van ott sok komoly cikk, melyek valós társadalmi problémákról szólnak. Ráadásul az is komoly probléma, ha a nők anyagi megfontolásból nem szexelnek a férfiakkal - mert élősködő stratégiát folytatnak!
Konkrétan nem tudom, sok a sikertelen d.gatlan pasi is, akik hasonlókat keresnek és kisírhatják magukat.
Amit láttam, h nem tudnak mit kezdeni az elférfiasodó, jól kereső nőkkel, elidegenedő ffi női attitűddel.
És valahol válasz a túltolt feminizmusra is. Ahol könnyedén kirúgathatsz valakit aki bókol szexuális zaklatás vádjával, miközben a nők a hódítást, a kezdő lépést nagyrészt a férfitől várják mégis.
De ott a gyerek vállalás, én több esetben láttam, h nők belekényszerítenek ebbe ffit, hazugsággal stb. A férfinak annyi joga sincs, h mondjuk legyen szüld meg, de én nem akarom a gyereket, így mondhassak le róla és a kötelezettségekről is.
De ott van a házasság, együttélés témája, ahol 5 év után közössé válik minden, bár ez mindkét nem számára nyújt lehetőséget visszaélésre, de valljuk be jellemzően nem ffiak választanak erre apellálva, a mai rövid házasságok, nem feltétlenül érdemlik meg ezt a fajta autómatikusan felező gazdasági közösséget.
Szóval rengeteg dolog van ami felébredést vált ki és ellenállást, ami természetes velejárója a poltikai céllal túltolt feminizmusnak. Mindenki tudja h ez egy szint felett kontraproduktív. A liberális politika pláne, ezért használja.
A férfihangon teljesen aktuális és valós problémák vannak.
Az igaz, hogy a nőket sokkal több ilyen probléma éri, illetve sokkal több nőt ér - de ez nem azt jelenti, hogy a férfiak nem szenvednek hasonlótól.
Velük is kell foglalkozni.
A nők problémáit felvállalta a feminizmus, és támogatja őket a társadalom is, meg 8-10 nővédő szervezet - a férfiak problémáit pedig felvállalta a... ki is?
Senki.
Oldja meg maga.
Például anyaotthon van jó pár, apaotthon meg... egy se?
Ne, ezen próbál segíteni EGY KICSIT a Férfihang.
Ha te nem akarsz segíteni nekik, senki se kötelez.
De akkor hagyd őket békén, ne akarj ártani nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!