Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az ilyen "férfijogi mozgalmak"...

Az ilyen "férfijogi mozgalmak" mit akarnak elérni, kiharcolni?

Figyelt kérdés

Annó a nőket teljesen elnyomták pl. semmilyen életpálya nem állt rendelkezésükre a gyerekszülésen, háztartási munkán kívül, de ezek a férfijogi oldalak szinte semmi másról nem szólnak, minthogy egy csapat pasi dühöng, hogy a nők nem akarnak lefeküdni velük. Ilyen a "Férfihang" Pl.

Az ilyen oldalaknak, mozgalmaknak van valami konkrét célja is, amit el akarnak érni? Mert nem hiszem, hogy manapság annyi férfit érintene az elnyomás, mint régen (manapság még pár helyen) nőt.

2022. febr. 20. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező - úgy látszik még nem volt "vérszívó" asszonyod, nem forgattak ki a vagyonodból pszichopata nők, nincsenek "anyasebeid", stb.. Ha a Férfihangon tárgyalt problémákat nem érted - az nem azért van mert azok nem léteznek - hanem azért, mert még kívül esnek a tapasztalati körödön.

Igenis van ott sok komoly cikk, melyek valós társadalmi problémákról szólnak. Ráadásul az is komoly probléma, ha a nők anyagi megfontolásból nem szexelnek a férfiakkal - mert élősködő stratégiát folytatnak!

2022. febr. 20. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Konkrétan nem tudom, sok a sikertelen d.gatlan pasi is, akik hasonlókat keresnek és kisírhatják magukat.

Amit láttam, h nem tudnak mit kezdeni az elférfiasodó, jól kereső nőkkel, elidegenedő ffi női attitűddel.

És valahol válasz a túltolt feminizmusra is. Ahol könnyedén kirúgathatsz valakit aki bókol szexuális zaklatás vádjával, miközben a nők a hódítást, a kezdő lépést nagyrészt a férfitől várják mégis.

De ott a gyerek vállalás, én több esetben láttam, h nők belekényszerítenek ebbe ffit, hazugsággal stb. A férfinak annyi joga sincs, h mondjuk legyen szüld meg, de én nem akarom a gyereket, így mondhassak le róla és a kötelezettségekről is.

De ott van a házasság, együttélés témája, ahol 5 év után közössé válik minden, bár ez mindkét nem számára nyújt lehetőséget visszaélésre, de valljuk be jellemzően nem ffiak választanak erre apellálva, a mai rövid házasságok, nem feltétlenül érdemlik meg ezt a fajta autómatikusan felező gazdasági közösséget.

Szóval rengeteg dolog van ami felébredést vált ki és ellenállást, ami természetes velejárója a poltikai céllal túltolt feminizmusnak. Mindenki tudja h ez egy szint felett kontraproduktív. A liberális politika pláne, ezért használja.

2022. febr. 20. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

A férfihangon teljesen aktuális és valós problémák vannak.

Az igaz, hogy a nőket sokkal több ilyen probléma éri, illetve sokkal több nőt ér - de ez nem azt jelenti, hogy a férfiak nem szenvednek hasonlótól.

Velük is kell foglalkozni.

A nők problémáit felvállalta a feminizmus, és támogatja őket a társadalom is, meg 8-10 nővédő szervezet - a férfiak problémáit pedig felvállalta a... ki is?

Senki.

Oldja meg maga.

Például anyaotthon van jó pár, apaotthon meg... egy se?

Ne, ezen próbál segíteni EGY KICSIT a Férfihang.

Ha te nem akarsz segíteni nekik, senki se kötelez.

De akkor hagyd őket békén, ne akarj ártani nekik!

2022. febr. 21. 01:01
 4/4 MDaniel98 ***** válasza:
85%
Arról van szó, hogy nem csak a nőket érik igazságtalanságok a férfiak által, hanem fordítva is, de ez utóbbit nem nagyon akarja észre venni senki.
2022. febr. 21. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!