Az Alföldön miért a balkáni gének pl: I2 Y haplocsoport a leggyakoribbak? Oszmán kori telepítések migrációk?
Az Alföldön miért a balkáni gének pl: I2 Y haplocsoport a leggyakoribbak? Oszmán kori telepítések migrációk?
LÁSD: [link]
"Hé nem szarja le a lexikont? Én igen."
Mert te tanulatlan szakmunkás proli vagy. Régen nem akartak nektek választójogot sem adni, mert a prolit sokban hasonlatosnak tartották a romákhoz.,
41/41 A kérdező kommentje:
"Hé nem szarja le a lexikont? Én igen."
Mert te tanulatlan szakmunkás proli vagy. Régen nem akartak nektek választójogot sem ad
-------------
Te tényleg ennyire hülye vahgy? Kirgenre! Most magadról makogsz? Az Árja ellen, a Germagyar ellen makog a liberti? Ez nagy.
Már mondtam, amit mondtam. Nem ut el hozzád? Jah nem.
Már mondtam, hogy 8 általános vagy az alatt, mert nem vahgyok hülye mint te. Az iskola nem más, mint libcsiskodás.
A helyzet meg az, hogy a liberti mocsokja a democsokrácia.
Tanul? Mi vahn, nincs olyan hang, de a jog sincs.
Tényleg beszarás, hogy olyan ugat, ahé magarul se beszél, csak ellopta a magar ethnikont.
Ajaj!
Meg proli? Latin hang, sippéset jelent. Attól tartak nagyon libcsi vahgy.
43/43 A kérdező kommentje:
Tanulj meg magyarul, mert a magyar elmegyógyintézetben
------------
He? Tanulj? Mi a fene az? Nem makogom az ónemmagyart.
Itt csak én beszélek magyarul.
45/45 A kérdező kommentje:
Te valami alkesz fogyatékos cigány nyelvet beszélsz.
--------------
Na látom te azt makogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!