Az Alföldön miért a balkáni gének pl: I2 Y haplocsoport a leggyakoribbak? Oszmán kori telepítések migrációk?
Az Alföldön miért a balkáni gének pl: I2 Y haplocsoport a leggyakoribbak? Oszmán kori telepítések migrációk?
LÁSD: [link]
31/32 anonim válasza:
Az utolsó néhány válasz megírója vagy egy nagyon gyenge troll vagy a világ legnagyobb idiótája.
-------------
Tudom,hogy nem beszélsz magyarul,ezért n2m rakod a magyart.
Amúgy troll: dicső hang, héhébeszél a konszenzusból.
32/33 A kérdező kommentje:
Árjázik itt a buta gyerek, mindenki tudja, hogy Európában nem éltek árják,
-------------
Akkor indogermán,de az árja a germán lett,ami meg a magyar. Az árja a szőke bestialett, a szőke dühor,mi meg a magyar.
Félrevezető volta miatt az indogermán kifejezést a z 50-es évek óta nem használják, helyette indoeurópai kifejezést használják.
Úgy látszik jócskán elavult könyveket olvashattál.
Magyar nyelvleckéket veszel már a tanároktól?
35/36 A kérdező kommentje:
Gelemerú te valami külföldi vagy, esetleg v.mi fogyatéktól szenvedsz? Nem nagyon megy ez a magyar nyelv neked.
--------------
Az Én épphogy a magyar nyelv, mert a germagyarán át vahgyok. Én tudom, hogy míly nyelv a magyar, te meg nem.
Félrevezető volta miatt az indogermán kifejezést a z 50-es évek óta
------------
A liberti ideológia nem érdekel. Indogermán vahn s nem más.
--------------
Magyar nyelvleckéket veszel már a tanároktól?
Tanár? Mi a fasz az? Kirgen beszél, a germagyar nyelv démonja, Asja. Az értelmetlenségieknek nincs közük a nyelvhez.
A helytelen magyarról beszélsz?
kkor a lexikonok mind hülyék, és csak te a tanulatlan szakmunkás (proletár)
--------------
He? Meh vahn? Libcsikém? Hé nem szarja le a lexikont? Én igen.
Nem 8 általánosos vahgyok. Nem is, nem is voltam olyan libcsi institutban, mint amit iskolának mondanak. Nem tudtad, hogy ott hülyék lesznek az emberek, olyan libcsi agyhalottak mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!