Segítséget kérnék tőletek! A párommal azon veszekedtünk hogy ő feltett nekem egy kérdést a kiskutyánkról a kérdés: "emlékszel amikor valamikor reggel vagy este üvöltött a kutya" én erre megkérdeztem hogy "mostanában?
erre kiakadt hogy milyen hülye vagyok hogy nem értem amit mond
mert ő a ma estére vagy reggelre gondolt
de a valamikor az lehet bármikor
a hét többi napján is.
szerintem úgy lett volna a helyes hogy emlékszel amikor ma reggel vagy este üvöltött a kutya.(kicsit egyértelműbb) szerintetek kinek van igaza?
most haza hozott és elment autókázni
úgy vátunk el hogy egy degenerált hülye vagyok:)
Azt hiszem, hibát követtél el, ugyan teljes mértékben neked van igazad, de ez csak olaj a tűzre, eszedbe se jusson többé egy nővel vitázni, ha köti az ebet a karóhoz, akkor leghelyesebb nyomban meghátrálni.
Tanulj ebből!
Honnan tudod, hogy nem pont hölgy a kérdező? :)
..nem mindegy? És amúgy se kutyás kérdés az,hogy ti nyelvtani szarságokon veszekedtek xD
Ha nem emlékszel akkor édes mindegy hogyan fogalmaz,akkor sem fogsz emlékezni.
A nőket szeretni kell minden szeszélyükkel és ha van humorod, akkor remekül lehet ilyesmin szórakozni, csak ne vegyék észre.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!