Rövidesen itt Kelet-Európában is olyan materialista értékrendjük lesz az embereknek mint Nyugaton?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 17:03
1/10 anonim válasza:
Nem éljük meg, eljő az apokalipszis és ki nem szolgálja jehova tanait elkárhiztatik.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem tűnt fel, hogy nyugaton extrém materialisták lennének az emberek.
3/10 anonim válasza:
az átlag templombajáró eddig is inkább volt materialista mint spirituális
4/10 anonim válasza:
Szerintem már most is forditva van.
5/10 anonim válasza:
Ahogy az elmúlt évtizedeket látom, még nagyon sokat kell romlania a nyugati kultúrának, hogy megközelítse a kelet-európai materialista értékrendet. Rméljük inkább Kelet-Európa lesz majd egyre kevésbé materialista.
6/10 horex válasza:
Milyen a ny.európai materialista értékrend? Fogalmazz kicsit bővebben
7/10 A kérdező kommentje:
6
Hát a fogyasztás, fogyasztás és fogyasztás mint az élet elsődleges célja. Nem jártál még Nyugaton? Nem szarakodnak a spiritualitással, fogyasztás és hedonizmus, más nincs. Totál lelombozó ott élni.
2021. okt. 11. 11:22
8/10 anonim válasza:
#7 nyugaton élek, nem ezt tapasztalom, nem vagyok lelombozódva, sőt. sokkal jobban érzem magam itt mint Mo-n
9/10 A kérdező kommentje:
8
Mit tapasztalsz? Nem ártott volna odabiggyeszteni azt is, könnyebbé tenné az egészet.
2021. okt. 11. 13:36
10/10 anonim válasza:
A fogyasztás itt is az élet egyetlen célja. Jártál te már kocsmában? Ott fogyasztanak rendesen.
Szerintem nyugat sokkal spirituálisabb, mint pl. Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!