Például a spanyolok ha isznak hangosak lesznek, vidámak, énekelnek, nagyon társaságiak.
Az angolok ha isznak akkor nagyon hangosak lesznek, beszámíthatatlanul viselkednek, üvöltöznek, verekednek, mindenre felmásznak és mindenhová okádnak.
Az oroszok leginkább csak verekednek, nem mászkálnak és nem hánynak mindenhová mint angol testvéreik.
A magyar talán a legcsendesebb amikor iszik, gyakran sírva mulat.
Miért hat másként az alkohol a nemzetekre?
2021. júl. 9. 13:27
1/5 anonim válasza:
Eszrevette hogy tetszik neked, ezert mondta hogy felesege van, hogy megalljt parancsoljon neked. Nem szep dolog hazas emberre hajtani kedves kerdezo, sot, munkahelyi kollegara sem szep hajtani. De baratok meg lehettek, ezert koszon neked. Fogadd el hogy nem kellesz neki.
2021. júl. 9. 13:35
2/5 anonim válasza:
Mert néhány példa alapján általánosítasz.
Ugyanolyan jellemző magyarok között is minden, amit a többi nemzetről írtál.
2021. júl. 9. 13:40
3/5 UlfOrmson válasza:
jártál már magyarországi kocsmában? megfigyelhető ott az összes általad leírt viselkedésforma
2021. júl. 9. 14:10
4/5 anonim válasza:
Én egyszerűen nem értem ezt a dolgot. Annyi mindent fel lehetne hozni az angolok ellen, hogy mindent állandóan fordítva csinálnak, hogy mindenre hoznak egy csomó apró felesleges szabályt, amit aztán a kutya se tart be, hogy szemetesek, hogy koszosak, hogy lomosak, meg egy csomó hasonlót, ami ott gyakoribb, mint általában a nyugati országokban. De te mindig megtalálod azokat a dolgokat, amiket pont nem lehet felróni az angoloknak, mert vagy egyáltalán nem olyanok amilyennek leírod őket, vagy olyanok, de azzal nem rínak ki a többi nyugati ország közül. Én ezt nem értem, hogy vagy képes ennyiszer luftot rúgni.
2021. júl. 10. 05:01
5/5 anonim válasza:
Tele van a topic 80IQ-s balossal.
PL: Mongoloid keveredés gyengíti az alkohol lebontóképességét. Azok a nemzetek akikben van ázsiai azaz keleti vér, keveredés , a keveredés mértékében rosszabbul bontják le az alkoholt. PL: Keleti szlávokban, oroszokban van mongoloid keveredés (Nem mongol hódítás miatt), ezért ha isznak durvábban viselkednek és a részegség állapota is tovább tart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!