Szakértői vélemény (saját tapasztalat), hogy ha nem hagyod abba az ivást, akkor kevésbé jelentkeznek a másnapossági tünetek.
Amúgy meg ha részegen belekötsz valami kellemetlen társaságba, és azok ezért agyonvernek, akkor sem fog kínozni a másnaposság. (Ez nem saját tapasztalat.)
2021. júl. 9. 04:57
2/9 anonim válasza:
A másnaposságot többek között az etil-alkohol bomlástermékei okozzák, nem néztem utána de ha tippelnem kéne akkor metil-alkohol, aceton, acetaldehid és formaldehid jöhetnek szóba.
Ezért a másnaposságra a legjobb ha ráiszik az ember: egy jó hideg sör ilyenkor csodákra képes, mert az etil-alkohol kicserélődik a bomlástermékekkel.
Természetesen a túlzott kúra ismét a bomlástermékek javára tolja el az egyensúly és és kör bezárul.
2021. júl. 9. 05:13
3/9 anonim válasza:
Igen.
Ha minden nap lerészegedsz, nem leszel másnapos.
2021. júl. 9. 05:20
4/9 anonim válasza:
lehet whiskeyyel!
2021. júl. 9. 08:51
5/9 anonim válasza:
Nekem gyakran sikerül is, a lényeg, hogy sokat kell gyakorolni, csak 1 féle piát szabad inni, és rengeteg folyadékkal kell kísérni.
2021. júl. 9. 09:11
6/9 anonim válasza:
Minden 2. feles után igyál egy jó nagy pohár vizet is. Nem leszel dehidratált másnap és kevésbé fog fájni a létezés.
2021. júl. 9. 09:32
7/9 anonim válasza:
Igen, legyél fiatal.
Anno egy átbulizott éjszaka után kialudtam magam és kutya bajom se volt. 40-hez közeledve ha két sörnél többet iszom, másnap egész nap fáj a fejem.
2021. júl. 9. 14:24
8/9 anonim válasza:
Igen. Csak kell a társaságba egy-két okos, aki folyamat itatja a többieket vízzel.
2021. júl. 10. 07:20
9/9 Szőke Zoli2 válasza:
Amíg piáltam, nekem a vodka narancs volt olyan hogy nem voltam másnap nagyon szarul.Szóval nem fájt a fejem, a gyomrom is rendben volt, csak nagyon szomjas voltam. Erre jót tett egy 1/2 liter tej, egy sós kiflivel vagy piritóssal. Így a dehidratáltság is ki volt lőve és a sót is pótoltam és táplálék is volt. Szinte perceken belül teljesen jól voltam. Persze legalább 8 óra alvás is kell és ha előbb felébredsz, igyál egy pohár tejet vagy legalább vizet, mielőtt visszaalszol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!