Miért promotálják ennyire a homoszexuálitást napjainkban?
Ennek a népesség további csökkentése lenne az oka? Minél több homoszexuális pár annál kevesebb gyerek ami válasz a vélt vagy valós globális felmelegedésre?
Én értem ha valaki azzal születik nem tehet róla és szerintem élje ki ezen vágyait a négy fal között. De miért kell reklámozni, mutogatni?
Ha homoszexuális lennék akkor is tudnám, hogy nem normális és nem akarnám elfogadtatni a többséggel. Hogy lehetne normális olyan helyre dugni ami az ürülék távozására van ott? Észbontó!
A hatvanasokban tán még bűntett volt, mint előtte. Olvastam rendőrtankönyvet, hogy mik az áruló jelei a homoszexuális közösülésnek, mely tudományommal igen felnéztek rám a többiek a nyolcadikban. :)
Aztán jött az a Komlós-humor a tévében, hogy:
- Öregem, én disszidálok.
- ???
- Először büntettük. Aztán azt mondtuk rá, betegség. Ma meg csak legyintünk. Én nem várom meg, míg kötelező lesz.
Ez valamikor a 60-asok végén, hetvenesek elején lehetett.
torolheted a valaszom
de felig nyitott szemmel aludj mert halál fia vagy!
"torolheted a valaszom
de felig nyitott szemmel aludj mert halál fia vagy!"
Most kell megijedni, vagy ráérek később is?!
36
Igen, szerintem mint mindenre, erre is nevelhető az ember.
Ha egy kislányt pici kora óta fiú cuccokba öltöztetsz, meg fiú játékokat veszel neki, meg Zsoltnak hívod egész biztos felnőtt korára neki szent meggyőződése lesz, hogy ő fiú és a lányok fogják érdekelni szexuálisan.
Ha kisfiút öltöztetsz szoknyába meg fonod a haját és barbiet veszel neki lelkileg ő is lány lesz felnőtt korára.
El vannak tévedve itt az emberek akik azt gondolják minden a biológián múlik. A nevelés gyakran erősebb hatású mint a hajlamok!
"Igen, szerintem mint mindenre, erre is nevelhető az ember."
Ezek szerint úgy gondolod, hogy te is olyan vagy, mint a #36-os, hogy ha elmondanak nektek pár dolgot a homoszexualitásról, akkor attól máris a saját nemetek felé kezdtek vonzódni? Vagy ti ketten kivételnek érzitek magatokat, akik nem ilyenek, de amúgy minden más ember ilyen?
"Ha egy kislányt pici kora óta fiú cuccokba öltöztetsz, meg fiú játékokat veszel neki, meg Zsoltnak hívod egész biztos felnőtt korára neki szent meggyőződése lesz, hogy ő fiú és a lányok fogják érdekelni szexuálisan."
Ezt te csak így gondolod, vagy tudsz erről valamiféle kimutatást, tanulmányt is prezentálni?
Elmondom neked, kedves kérdező, hogy a múlt század elején-közepén a fiúkat öltöztették rózsaszínű vagy lila ruhákba, míg a kislányokat világoskék ruhákba. Pont fordítva, mint ahogyan ma tesszük. Mégsem hiszem, hogy a múlt század közepe felé több lett volna a homoszexualitását vállaló ember, mint manapság.
Ez vagy azt jelenti, hogy a kissrácok a kék ruhácskáktól inkább lesznek homoszexuális hajlamúak, míg a rózsaszínűtől nem, vagy azt, hogy semmi köze sincs a ruhák színének ahhoz, hogy ki milyen szexuális orientációval bír felnőtt korára.
39-essel egyet értek, kérdező te pedig rettenetesen buta vagy.
Neked kérdező minden egyes közösülésedből születik gyerek?
Hogy éreznéd magad, ha neked a zöldborsó főzelék lenne a kedvenc ételed és emiatt jól felképelne az, aki éppen utálja ezt a kaját? Hm?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!